Ασυνείδητοι πετούν μπάζα τον Τάνο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ασυνείδητοι πετούν μπάζα τον Τάνο

Νοέμβριος 14, 2017 - 14:12
0 σχόλια

Πόσο πιθανό είναι να προκαλέσει πλημμυρικά φαινόμενα ο Τάνος;

Το ζήτημα της καθαριότητας του Τάνου έθιξε, με αφορμή τις καταστροφές από τα πλημμυρικά φαινόμενα στην Αργολίδα, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας ο δημοτικός σύμβουλος κ. Α. Καμπύλης, καθώς με τις βροχές ο κίνδυνος να κατεβάσει το ποτάμι μπάζα και κλαδιά είναι ορατός, αφού, όπως έχουμε κι εμείς αναφέρει σε ρεπορτάζ μας, κάποιοι εξακολουθούν και πετούν μπάζα και κλαδιά στο ποτάμι σε όλο το μήκος του.

Ο κ. Καμπύλης κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων της συνεδρίασης του ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε δύο τιμολόγια για παροχή υπηρεσιών που αφορούν στην καθαριότητα του Τάνου, ύψους 10.000 ευρώ, και ρώτησε τον δήμαρχο Παναγιώτη Μαντά εάν χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα κονδύλια και εάν έγινε καθαρισμός στο πιο επικίνδυνο σημείο του ποταμού, από τη γέφυρα του δρόμου Άστρους – Άργους προς την Κορίνθου, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει η περιοχή πλημμυρικά φαινόμενα.

Στην ερώτηση απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γκαύρος και διευκρίνισε ότι ο καθαρισμός έγινε πριν από έναν-ενάμιση χρόνο σε όλο το μήκος του ποταμού. 

Αλλά, δυστυχώς, όπως επεσήμανε, υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν να πετούν κλαδιά, παρόλο που ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας έχει κοινοποιήσει ανακοίνωση και η μονάδα όπου πρέπει να πηγαίνουν τα κλαδέματα και όλα τα πράσινα δουλεύει από το πρωί ως το απόγευμα.

Οι φωτογραφίες όλες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Ακόμα, υπάρχει στην περιοχή καταυλισμός Ρομά, όπου πάνε εκεί και διαλύουν ψυγεία και τα πουλούν. Έχει γίνει σύσταση και από την Αστυνομία και από εμάς», είπε, τέλος, ο κ. Γκαύρος.

Πηγή:astrosnews.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.