Ασυνείδητοι μολύνουν το Μαίναλο (pic)

Ασυνείδητοι μολύνουν το Μαίναλο (pic)

Αύγουστος 19, 2018 - 15:02
1 σχόλια

Ασυνείδητοι συμπολίτες μας, χωρίς ίχνος αντίληψης για το κακό που κάνουν και για το ακόμα μεγαλύτερο κακό που μπορούν με τις πράξεις τους να προκαλέσουν, έχουν μετατρέψει σε μικρές χωματερές διάφορα μέρη στο Μαίναλο.

Πολλές φορές, ιδίως κοντά σε εισόδους χωριών, περιπατές και άλλοι... ανεξάρτητοι παρατηρητές, θα λέγαμε, έχουν εντοπίσει και αναδείξει διάφορα σημεία όπου ξεφυτρώνουν μικρές χωματερές, ανεξέλεγκτες. Εκεί οι διάφοροι γνωστοί-άγνωστοι «ξεφορτώνονται» τα αχρείαστα πράγματά τους. Όπως στη φωτογραφία που βλέπετε: πλαστικά τελάρα, στρώματα, αντικείμενα πάσας χρήσης...

Οι ενέργειες ευτές, εκτός από τη μόλυνση, το καλοκαίρι είναι επικίνδυνες και για ακόμα έναν λόγο, καθώς ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι μεγάλος.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Μαινάλου:

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Παιδια φιλοι και πατριωτες μου. Αφου λειπω πολλα χρονια και εργαζομαι σε αλλη πόλη η επισκέψεις μου στην ΤΡΊΠΟΛΗ αλλα και στο όμορφο Μαίναλο δεν ειναι συχνές. Σε μια απο τις σπανιες εξορμήσεις μου ομως στο ομορφο βουνο διαπιστωσα μια τετοια συγκλονιστική εικονα και εγω στην διαδρομη μετα τιις δαβιες προς το λυμποβιση καπου δεξια. Εχω να δηλωσω κατι αν βρω ατομο να το κανει θα φαει λεπιδι στα πλευρα και θα τον παρατησω εκει να ξεψυχήσει να τον φανε τα κορακια. Οχι καταγγελιες φιλοι! Ειναι οτι πιο όμορφο εχει απομείνει σε αυτο τον τοπο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.