Ασυνείδητοι κατέστρεψαν τα διαχωριστικά κολωνάκια στο κέντρο της Τρίπολης

Ασυνείδητοι κατέστρεψαν τα διαχωριστικά κολωνάκια στο κέντρο της Τρίπολης

Φεβρουάριος 16, 2012 - 10:40
35 σχόλια

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την πράξη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δηλώνοντας πως τα κολωνάκια θα επανατοποθετηθούν 

Δεν φαίνεται να μακροημερεύουν τα διαχωριστικά κολωνάκια που τοποθέτησε ο δήμος Τρίπολης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Καρλής σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και όπως γίνεται σε αυτόν τον τόπο, όταν  κάτι μας ενοχλεί το καταστρέφουμε και το διώχνουμε από μπροστά μας..

. Έτσι ήδη πριν καν συμπληρωθεί εξάμηνο (καλά που άντεξαν ορισμένοι και τόσο καιρό) και τα κολωνάκια τουλάχιστον στο δρόμο από την κεντρική πλατεία προς την πλατεία Κολοκοτρώνη είναι τα μισά κομμένα (στο ύψος της Φιλαρμονικής).

Μάλιστα δεν είναι το μοναδικό σημείο που έχουν αφαιρεθεί τα κολωνάκια, αφού το ίδιο έχει συμβεί και μάλιστα έχει γίνει και με ειδικό μηχάνημα μεταξύ δύο τραπεζών στην οδό Εθνομαρτύρων με σκοπό φυσικά να παρκάρουν τα οχήματα.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Καρλής μετά το φαινόμενο αυτό σε δηλώσεις του στο Arcadiaportal.gr  ανέφερε πως "η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη , αφού δηλώνει πως κάποιοι δεν θέλουν την πρόοδο και την τάξη σε αυτήν την πόλη. Δε θέλουν να μπει τέλος στο κυκλοφοριακό χάος και να ομορφύνει το κέντρο. Με το έτσι θέλω κάποιοι - που μου θυμίζουν αυτούς που στην αρχαία Ελλάδα έκοψαν τις κεφαλές των αγαλμάτων- και μάλιστα οργανωμένα, αφού απαιτείται ειδικό μηχάνημα προέβησαν στην καταστροφή και στην αφαίρεση των κολωνακίων"

Πάντως ο κ. Καρλής σημείωσε πως δεν πρόκειται η υπόθεση να μείνει έτσι και θα σταλεί έγγραφο στην αστυνομία για να ερευνήσει για το θέμα μήπως και διαπιστωθεί ποιος το έκανε και βέβαια να επιβληθούν οι κυρώσεις που ορίζει ο νόμος. Επίσης ήδη έχει δοθεί εντολή στην τεχνική υπηρεσία για επανατοποθέτηση των κολονακίων στα σημεία που αφαιρέθηκαν".

Ειδήσεις: 

35 Σχόλια

Βάλτε κολωνάκια στην Ερ. Σταυρού, στην Βενιζέλου & στην Λαμπράκη για να τελειώσει το χάος που επικρατεί.

Τις λακκούβες δεν τις βλέπει ο κ. Καρλής σε κεντρικότατους δρόμους της πόλης που έχουμε σπάσει όλα τα αμάξια??? Θέλει να φάει καμια μυνητήρια αναφορά ο Δήμος και να πληρώνει για να τις δει...?? Έχουμε κολλήσει στα κολωνάκια τώρα σαν κάτι μπέμπηδες..!

ετσι γιατί όλοι εμείς οι Έλληνες δε μπορούμε να ακολουθήσουμε κάποιους κανόνες. πρέπει ο κάθε ανεγκέφαλος να καταστρέφει τα κολωνάκια γιατί νομίζει αυτό φταίει που δε πάει καλά η επιχειρηση του και όχι το 60% ακριβότερο προϊόν από τα μαγαζιά της Αθήνας. όπως έχουν κάνει κ αλλόυ άλλες επιχειρήσεις κ παρκάρουν μόνο αυτοί κανένας άλλος. όχι απλά να παει στην αστυνομία αλλά να τους βρει. κ δεν είναι δύσκολο όλα τα μαγαζιά απέξω έχουν κάμερες.

Δε μου λες ρε "εξυπνάκια" ανώνυμε Πέμ, 16 Φεβ 2012 - 13:12, μήπως είσαι εσύ αυτός που καρατόμησε τα κολωνάκια; Γιατί, απ' αυτά που γράφεις, συμπεραίνω ότι πρέπει να είσαι απ' αυτούς που δεν τα είδαν από την αρχή με καλό μάτι... 1ον: Οι λακκούβες δεν μπορούν να κλείσουν ρε τετραπέρατε οσφυοκάμπτη...Ντρομπολιτσώτη (που έλεγε κι ο Δημοσθένης) ντάλα χειμώνα, με τα χιόνια, τους πάγους και τις βροχές, γιατί δεν πιάνει η πίσσα και η άσφαλτος, άσε που χρειάζεται ξήλωμα κι από την αρχή πίσσα και άσφαλτο όλοι οι δρόμοι! Το γιατί δεν έχουν κλείσει, ρώτα τους προηγούμενους που έκαναν διοίκηση στο δήμο! 2ον: Άλλο λακκούβες κι άλλο κολωνάκια. Τά'χεις ψιλομπερδέψει, μου φαίνεται...Τα κολωνάκια φουμαρολόγε, στά'βαλε ο Καρλής (και ο κάθε Καρλής), μήπως και συμμορφωθεί κάπως το κυκλοφοριακό απαίδευτε, που πας και παρκάρεις όπου γουστάρεις, όποτε γουστάρεις (εσύ και οι...όμοιοί σου), λες και η πόλη και οι δρόμοι της, είναι τσιφλίκι σου! Αλλά πού να το καταλάβετε, φραπεδάκηδες! Ίσως δεν είναι και τίποτα σοβαρό, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει το συμμάζεμα αυτής της πόλης! 3ον: Ποιος σ' εμποδίζει να πας να κάνεις μΗνΥτήρια (μάθε να το γράφεις σωστά πρώτα) αναφορά; Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα! Κι άσε μας εμάς τους "μπέμπηδες" να ασχολούμαστε με τα κολωνάκια, ώριμε βλακέντιε πρωτευουσιάνε! ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΡΤ!!!

Απο 70 χρονων πολιτικούς τι περιμένεις για κολωνάκια καρναβάλια και κορδέλες είναι. Βρήκε θέμα Να σου πω ρε νούμερο aftosasaksizei.gr αφου δε κολλάει η πίσσα εδώ γιατί έτρεξαν γιατί τσακίστηκαν να ρίξουν πίσσα χειμωνιάτικα http://www.arcadiaportal.gr/news/dromoi-akatalliloi-kai-epikindunoi-stin-tripoli

Μήπως τα κατέστρεψαν αυτοί που τα πούλησαν στο Δήμο (γνωρίζοντας ότι είναι ανίκανος να προστατεύσει την περιουσία του)για να πουλήσουν καινούργια; Αυτοί που το έκαναν είχαν σίγουρα κάλυψη. Δεν πάει ο καθένας να κάνει αυτή τη δουλειά, όσο και αν είναι αντίθετος με την τοποθέτησή τους. Τα επόμενα να είναι ατσάλινα και φυτευτά σε βάθος ενός μέτρου. Μόνο έτσι μπορούν να γλυτώσουν. Καί να μπούν σε όλους τους κεντρικούς δρόμους μέχρι να πεζοδρομηθούν οριστικά. Να υπάρχει και αστυνόμευση.

Κάνουν ολόκληρο θέμα οι κύριοι του Δήμου και δεν κοιτάνε να κλείσουν καμιά λακούβα που έχουμε σπάσει τ΄αυτοκίνητα? Κάθε μέρα φυτρώνει κι άλλη............

Τα κολωνάκια να'ταν το πρόβλημα, οι λακούβες που σπάσαμε τ'αυτοκίνητα?!!!!!! Κάθε μέρα ξεφυτώνει κι'άλλη......

ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ***** aftosasaksizei.gr.ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ Ε?? ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΤΑΟΥΛΟΒΕΡΓΕΣ!!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ!!

Μία προσπάθεια πήγε να γίνει μήπως και βελτιωθεί η κίνηση στην πόλη... Ντροπή, μπορούσατε απλά να κάνετε παράπονα κ όχι έτσι. Αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους απολίτιστους, αμόρφωτους και πρωτόγονους, έτσι τους έμαθαν και έτσι θα ενεργούν. Γι αυτό η Τρίπολη είναι 50 χρόνια πίσω, στην Πάτρα αυτά τα κολωνάκια έχουν τοποθετηθεί από το 1999 και έχει βελτιωθεί πολύ η κίνηση στους δρόμους. Απλά στην Τρίπολη έχετε μάθει ως αγρίκοι να παρκάρετε όπου θέλετε, όποτε το θέλετε χωρίς να νοιάζεστε για το αν θα παρεμποδίσετε την κίνηση των οχημάτων και των πεζών. Μείνετε στην κατάντια σας, αφού αυτό αξίζει στους Τριπολιτσιώτες (προς θεού όχι όλους).

απλά, για το ορθό της υπόθεσης, στο συγκεκριμένο σημείο, υπάρχει το εξής παράλογο. κολώνα φωτισμού επι του πεζοδρομίου [δεξιά με κατεύθυνση απο πλατεία Αγ Βασιλείου προς πλατεία Κολοκοτρώνη] ή οποία και εμποδίζει φορτηγά και άλλα οχήματα με κάποιον όγκο μεγαλύτερο απο τον συνηθισμένο ενός Ι.Χ. να περάσει. επίσης πρόσφατα, σε απόσταση 1 με 2 μέτρα απο την κολώνα, στο ίδιο σημείο εντος του οδοστρώματος, δημιουργήθηκε "λακκούβα" που κάθε επαγγελματίας οδηγός που σέβεται τα λάστιχα του, δεν τολμά να ξακρίσει το αμάξι του, και αρα δύσκολα να στεριώσουν κολωνάκια στο συγκεκριμένο σημείο αν δεν υπάρξει η σωστή μέριμνα για την απομάκρυνση της κολώνας από την άκρη του πεζοδρομίου και την κάλυψη της λακκούβας. όπως και να εχει, το παρον σκηνικό με τα "κουρεμένα" κολωνάκια, είναι ακόμα πιο επικίνδυνο για τα λάστιχα των επαγγελματιών και όχι μονο που διέρχονται, αφου είναι κομμένα κατα τέτοιο τρόπο που σίγουρα προκαλούν ζημιά σε οποίο λάστιχο έρθει σε επαφή με τις τομές τους.

Κάνουν ολόκληρο θέμα οι κύριοι του Δήμου και δεν κοιτάνε να κλείσουν καμιά λακούβα που έχουμε σπάσει τ΄αυτοκίνητα? Κάθε μέρα φυτρώνει κι άλλη............

Τις λακκούβες δεν τις βλέπει ο κ. Καρλής σε κεντρικότατους δρόμους της πόλης που έχουμε σπάσει όλα τα αμάξια??? Θέλει να φάει καμια μυνητήρια αναφορά ο Δήμος και να πληρώνει για να τις δει...?? Έχουμε κολλήσει στα κολωνάκια τώρα σαν κάτι μπέμπηδες..!

ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ?? ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΤΑΟΥΛΟΒΕΡΓΕΣ!!ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!!

τι ξεφτιλεσ ειστε ολοι ρε?στημμενοι απο παυλη και σμυρνιωτη ειστε ολοι.αντι να κοιτατε πωσ θα βελτιωσουμε την πολη κοιτατε να κανετε αυτο για το οποιο πληρωνεστε,να γραψετε αυτα που σασ λενε!!τσιρακια ολα σασ!!λεσ κ εσεισ που γραφετε δεν παρκαρετε παρανομα!!οσο για τη δημοτικη αρχη,η κινηση αυτη ειναι πολυ σωστη μπασ και βελτιω8ει αυτο το χαοσ στην κυκλοφορια!!επισησ θα συμφωνησω οτι το καλοκαιρι αντι να βαλουν πισα πηγαιναν στα πανηγυρια για να φανουν και τωρα κατεστρεψαν την μονη πλατεια[πετρινου] που ηταν μια χαρα!!ξυπνατε!!

"Οι λακκούβες δεν μπορούν να κλείσουν ρε τετραπέρατε οσφυοκάμπτη...Ντρομπολιτσώτη (που έλεγε κι ο Δημοσθένης) ντάλα χειμώνα, με τα χιόνια, τους πάγους και τις βροχές, γιατί δεν πιάνει η πίσσα και η άσφαλτος, άσε που χρειάζεται ξήλωμα κι από την αρχή πίσσα και άσφαλτο όλοι οι δρόμοι! " ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΣΕΣ...

"ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ" ;;;; Ωχ, ωχ πλάκωσαν και οι βόρειοι. Ήρθαν τα ΜΕ, ΣΕ, ΤΕ να πουν την άποψή τους. Κανένα λεξικό υπάρχει, για να καταλαβαίνουμε τι γράφουν, γιατί η ορθογραφία και το συντακτικό έχουν υποστεί βιασμό εδώ πέρα... Εσύ που έχεις γράψει 5-6 "διαφορετικά" μηνύματα λέγοντας το ίδιο πράγμα, να το προσέξεις γιατί μπορεί να σου εξελιχτεί. Θα τα χωνέψετε τα κολωνάκια όσο και αν σας σπάνε τα νεύρα. Η εποχή του φραπέ μας εγκαταλείπει. Ήρθε η ώρα της δουλειάς αλλιώς δεν επιβιώνεις... Υ.Σ. Να δω και ΜΕ ΣΕ ΤΕ στο Arcadia Portal δεν το περίμενα. Κανένας φοιτητής φαντάζομαι...

<p> Θα βγάλω τσάπα με ελπίστρες 5.00 το πρωί να διαλύσω όλους τους δρόμους. Μπας και τους φτιάξετε. Ναι μωρέ κάνατε και θέμα με τα κωλο-κωλονάκια σας, τραβάτε βάλτε άλλα και τέλος το θέμα. Βάλτε και στους υπόλοιπους δρόμους όμως μια που θα βγείτε μπας και φτιάξει αυτό το μπου*****κυκλοφοριακό. Και πείτε στους μ**** που γυρνάνε σαν τις άδικες κατάρες όλο το βράδυ να μην κοιμούνται όρθιοι και πάει πάλι κανένας καταστηματάρχης ο θεός να τον κάνει και τα ξυλώσει πάλι.</p>

-Λακουβες δεν μπορουν να κλεισουν, κολωνακια ομως ξερουν να βαζουν (μιζενς???). -Το δρομο για το ΙΚΑ τον εχουν φτιαξει σαν βομβαρδισμενο. (μιζενς???) -Το εγκαταλελημενο αυτοκινητο στην ΛΑΓΟΠΑΤΗ, 20 μετρα απο την εφορια δεν μπορουν να το παρουν. (Εχω παρει 3 φορες τηλ. και εχω στειλει και mail). (αδιαφορια???) Να υποθεσω λοιπον οτι το μονο που γινεται σωστα στον Δημο ειναι ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ? Και περιμενουμε λυση για τα σκουπιδια... Ρε ανικανοι, 2 χρονια σας παρακαλει ολη η γειτονια να παρετε το πεταμενο αυτοκινητο που δεν εχει πινακιδες (για να αναλαβει η αστυνομια) και δε μπορειτε. Τι να μας πειτε τωρα? Ποσο δυσκολο ειναι να παει ενας γερανος 200 μετρτα απο το κεντρο της πολης να παρει το σαραβαλο? Ακατορθωτο εεε? Και γιατι να σας υποστηριξω ξανα τοτε? Αφου ουτε αυτο δεν ειστε αξιοι να φερετε σε περας? Η αληθεια ειναι οτι σας ψηφισα. Και μετανοιωσα. Γιατι για οτι αφορα εμενα, δεν προσφερατε τιποτα. Ουτε το πιο απλο. Ουτε το ελαχιστο. Θα ερθει και η σειρα σας μου φαινεται. Και ξερετε κατι? Αν ο λαος δεν μπορει να πλησιασει τους βολευτες επειδη δεν εμφανιζονται, μπορει ανετα να ασχοληθει με τους βολεμενους στον δημο.

Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και ασχολούντε με τα καρναβαλοκολονάκια.Ξυπνήστε και φτιάξτε κανένα κοινωνικό παντοπωλείο και κανένα συσσίτιο γιατί σε λίγο οι πεινασμένοι θα βγαίνουν παγανιά.Ρε το έχετε καταλάβει ότι έχουμε χρεωκοπήσει.....Γι' αυτό μην είστε τόσο σίγουροι ότι θα έχετε λεφτά για να τα ξαναβάλετε. Εκτός αν θέλετε να τα βάλετε τώρα με το καρναβάλι να πάει καμία να κάτσει πάνω τους .......και να τρίβεται.....

καβαλάρη;; για εσένα http://www.arcadiaportal.gr/news/etoimazei-koinoniko-pantopoleio-o-dimos-tripolis

<p> PAN ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΔΥΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΕΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ **** ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΠΑΣΟ. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΟΡΙΖΕ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΠΛΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ. 10 ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ.</p>

ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ Η ΠΙΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΟΛΉΣΕΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ?

Γι'αυτό στην Τρίπολη δεν προκειται να γινουμε ποτε άνθρωποι!!! Οτι και να φτιάξει ο Δήμος , οτι και να φτιάξει η Περιφέρεια δεν προκειται ποτε να το εκτιμήσουμε . Μας αξίξει λοιπόν μια πολη μπαχαλο...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕ ΒΟΗΘΗΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ? ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ , ΑΛΛΆ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

<p> αν δεν καταστρεψουμε τα κωλονακια πως θα παρκαρουν οι *** (και οι **** που τις εχουν φορτωθει) ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ HONDOS? Αλλα η δημοτικη δεν παει εκει να γραψει ουτε στην Ναυπλιου....μας αξιζει μια πολη μπ....αχαλο !!!!</p>

ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΕΤΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗ Ο Κ.Ο.Κ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΟΨΑΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΟΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΦΟΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΛΕΤΟΥΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ

Ας εφαρμοσουμε λοιπον τον ΚΟΚ οπως προειπες. Συμφωνα με αυτον απαγορευεται η σταση και η σταθμευση καθ' ολο το μηκος των οδων που τοποθετηθηκαν κολωνακια. Αρα δεν θα πρεπει να υπαρχουν σταθμευμενα αυτοκινητα. Αρα δεν εχεις κατι να προσπερασεις. Ασε που συμφωνα με τον ΚΟΚ που θες να εφαρμοσουμε απαγορευεται η προσπεραση μιας και που υπαρχει διπλη γραμμη την οποια ουτε να πατας με τη ροδα σου δεν επιτρεπεται. Αλλα ως συνηθως στη Ελλαδα εφαρμοζουμε αυτα μου μας συμφερουν. Για τα υπολοιπα δεν ξερουμε και δεν ακουσαμε. Δεν ειναι λιγες οι φορες που αυτοκινητα εχουν παρκαρει πανω απο τα κολωνακια τσακιζοντας τα. Και κανεις δε σκεπτεται οτι αυτα αποτελουν δημοσια περιουσια και οτι η φθορα τους διωκεται ποινικα. Οπως και με τις πινακιδες σημανσης που εχουν επανω τους μεχρι και αγγελιες πωλησης ή ενοικιασης. Η δημοσια περιουσια ανηκει σιγουρα σε ολους. Κανενας ομως δεν εχει το δικαιωμα να την καταστρεφει γιατι ετσι βλαπτει τα συμφεροντα ολων των υπολοιπων συνιδιοκτητων. Κατι σαν του κοινοχρηστους χωρους των πολυκατοικιων. Υπαρχει βεβαια ενα ελαφρυντικο στο τροπο που κινουμαστε και παρακαρουμε. Ειμαστε ολοι γνησιοι απογονοι των Κολοκοτρωναιων. "Καβαλα πανε στην εκκλησια, καβαλα προσκυνανε, καβαλα παιρνουν αντιδωρο απο του παπα το χερι". Μονο που εκεινει βιαζονταν να πανε σε πολεμο και οχι να ψωνισουν σωβρακα στο Χοντο...

ΓΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΦΙΛΕΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ Η ΔΙΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΓΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΡΧΟΝΤΟΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ.ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΛΩΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΠΟΤΕ Η ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ? ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΣΟΥΜΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩΜΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ,ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΥΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΟΙ? ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΠΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΝΥΩΜΕ ΤΩΡΑ.ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΘΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΟΦΕΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΙΝ ΤΑΞΙ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ Κ.Ο.Κ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΚΕΠΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥς ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΜΕΤΡΩΝ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΛΕΟΣ!!!

ΤΙΣ ΕΣΟΧΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΧΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΘΙΔΡΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

Το θεμα ειναι τι κανουμε αν τρακαρουμε στην αντιθετη λουριδα.ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΗ Ο ΝΤΑΗΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Μονο ενα πραγμα δουλευει στον ΔΗΜΟ ρεεεε!!!!Η ταμειακη υπηρεσια και αυτη την ημερα μονο της ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ τους!Συμφωνω με τα κολονακια αφου προηγουμενος εχουν γινει αλλες κυκλοφοριακες παρεμβασεις,οπως φωτισμος, λακουβες, και προβλεψη ολιγολεπτης σταθμευσης,αλλα ο τριπολιτσιωτης εχει το κακο ελαττωμα να παιρνει το αμαξι του αν ειναι δυνατον και μεσα στην καφετερια στην τραπεζα στον φουρνο στο σουπερ μαρκετ.Πρεπει να μαθουμε οτι το κεντρο της πολης ειναι μικρο και περπατιεται και ειναι και απολαυστικο χωρις αυτοκινητα.Πως ξεκιναει και παει στον Αη Γιωργη απο το κεντρο και μεσα στην πολη θελει αμαξι.ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ