Αστυνομικός στο Ναύπλιο ηρεμεί με αγκαλιά μωρό, μετά από τροχαίο (pics,vid)

Αστυνομικός στο Ναύπλιο ηρεμεί με αγκαλιά μωρό, μετά από τροχαίο (pics,vid)

Αύγουστος 16, 2017 - 16:56
11 σχόλια

Από ArgolidaPortal.gr

Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου- Άργους  κοντά στον κόμβο  της Αρχαίας Τίρυνθας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο  με δύο επιβάτες σταμάτησε στην άκρη του δρόμου λόγω βλάβης. Ξαφνικά άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε οικογένεια έπεσε πάνω του, με αποτέλεσμα  να τραυματιστεί η 25χρονη μητέρα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ευτυχώς το μωρό της δεν έπαθε τίποτα και βρήκε στοργή στην αγκαλιά  της Αστυνομικίνας που είχε φθάσει στο σημείο του συμβάντος από την Τροχαία Ναυπλίου.(φωτογραφίες eurokinissi)

Video: 

ArgolidaPortal.gr ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΡΟΧΑΙΟΥ


11 Σχόλια

Που φτάσαμε σε αυτή τη χώρα "τα αυτονόητα να τα παρουσιάζουμε ως είδηση" γι'αυτο φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και τι μας περιμένει ακόμα δεν γνωρίζω!!!!!!!!!!!!

Δεν ξέρω γιατί το έγραψε ο φίλος αλλά γιατί είναι είδηση αυτό το γεγονός; Τι έκανε που δεν θα έκανε ο ΚΑΘΕΝΑΣ;; Ρε δεν πάτε καλά...

Ανώνυμε 14:42, ευτυχώς για σένα και δυστυχώς για εμάς τους υπόλοιπους η απύθμενη βλακεία δεν διώκεται αυτεπαγγέλτως.

Eάν ο κάθένας μας , έπραττε το αυτονόητο στην δουλειά ή την καθημερινότητα του, η Ελλάδα δεν θα είχε αυτά τα χάλια. Οπότε ΝΑΙ , πρόκειται για είδηση ! Μπράβο στην κοπέλα που τιμάει το εθνοσημο που φορά και το φύλο της.

H Αστυνομικός είναι καλή γιατί προσφέρει αυτό το έργο που βλέπουμε (προστατεύει το μωρό), αν μια άλλη φωτό την έδειχνε να γράφει μια κλήση, ή να συλλαμβάνει βίαια κάποιον που θα έκανε μια αυτόφωρη παράβαση, τότε πώς θα την χαρακτήριζε ο κάθε αναγνώστης; Τότε αυτομάτως θα ήταν ο κακός και ο αυταρχικός χαρακτήρας. Γειά σου Έλληνα με τη δίκαιη κρίση που διαθέτεις και με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.