Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νοέμβριος 03, 2019 - 15:47
0 σχόλια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου

Χθες (2.11.2019) το πρωί, στο 10ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κρανιδίου - Θερμησίας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός και δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 80χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 80χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, σήμερα (3.11.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (2.11.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.