Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Δεκέμβριος 06, 2019 - 16:31
0 σχόλια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Βούλευμα

Συνελήφθη, χθες (5.12.2019) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 29χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου, για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (5.12.2019) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 51χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων κλοπών

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής σε οικίες ημεδαπών, που είχαν γίνει  την 22.07.2018 και την 1.10.2019, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες, σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει  την 14.03.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 18χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (3) άτομα για τα –κατά τα κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν, χθες (5.12.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, 18χρονος και ανήλικος, γιατί μαζί με έτερο ανήλικο ημεδαπό αφαίρεσαν αντικείμενα από πολυκατάστημα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 46χρονη ημεδαπή, μητέρα ανηλίκου, για παραμέληση της εποπτείας του.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.