Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Δεκέμβριος 04, 2019 - 15:33
0 σχόλια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (3.12.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (3.12.2019) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας,  37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή τροχοφόρου

Συνελήφθη, χθες (3.12.2019) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (2.12.2019) το απόγευμα, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα μετά από Εντάλματα Συλλήψεως

Συνελήφθησαν, χθες (3.12.2019) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 26 και 34 ετών αντίστοιχα, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν ισάριθμα Εντάλματα Συλλήψεως του κ. Ανακριτή Ηλείας, για προώθηση παράνομων μεταναστών.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.