Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νοέμβριος 27, 2019 - 15:33
0 σχόλια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου

Χθες (26.11.2019) το πρωί, στο 8,2ο χιλιόμετρο της Συνδετήριας Επαρχιακής Οδού Αρχαιολογικού χώρου Μυκηνών – Νέας Τίρυνθας, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός και Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 57χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους - Μυκηνών.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση  κλοπής τηλεφώνου ημεδαπής, που είχε γίνει κατά την 25.11.19 στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονης αλλοδαπής, για κλοπή, ενώ το τηλέφωνο βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (26.11.2019) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 53χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και για όπλα

Συνελήφθη, χθες (26.11.2019) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και μαχαίρι, με μήκος λάμας -14- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (26.11.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, όταν άγνωστοι δράστες έθραυσαν υαλοπίνακα ειδόδου υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν  δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (26.11.2019) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 21 ετών, αντίστοιχα, γιατί  σε έρευνα που έγινε σε όχημα τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -9,3- γραμμαρίων και τσιγαριλίκι κάνναβης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (26.11.2019) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 78χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν  δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (26.11.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 50 και 52 ετών, αντίστοιχα, γιατί  κατείχαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -8,9- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (26.11.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.