Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οκτώβριος 23, 2019 - 15:10
0 σχόλια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθησαν, χθες (22.10.2019), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 48 ετών, αντίστοιχα,  διότι όπως προέκυψε, την 21.10.2019 στο Άργος Αργολίδας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρυσαφικά και -2- κυνηγετικά όπλα. Σε έρευνα που έγινε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -95- φυσίγγια και τα ανωτέρω κυνηγετικά όπλα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (22.10.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 23χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -20- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής τροχοφόρου

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση κλοπής οχήματος ημεδαπού, που είχε γίνει την 2/3.9.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 38, 32, 21 και ανήλικος, για κλοπή τροχοφόρου, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη χθες (22.10.2019) το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, 44χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (22.10.2019) το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 40χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (22.10.2019) το βράδυ, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μεταλλικό μαχαίρι (σουγιά), συνολικού μήκους -18- εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.