Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νοέμβριος 14, 2019 - 15:21
0 σχόλια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (13.11.2019) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, τέσσερις (4) ημεδαπές, ηλικίας 46 και 21 ετών, αντίστοιχα, καθώς και δύο (2) ανήλικες, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από κατάστημα ενδυμάτων, είδη ένδυσης και καλλυντικών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, σήμερα (14.11.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 21χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήματος Γαργαλιάνων.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής τροχοφόρου

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία (1) περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας, που είχε γίνει την 28.04.2018 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 58χρονου ημεδαπού, για κλοπή τροχοφόρου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.