Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νοέμβριος 12, 2019 - 15:41
0 σχόλια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (11.11.2019) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία (1) ξύλινη ράβδος (γκλοπ) καθώς και ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας -15- εκατοστών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή και απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες (11.11.2019) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, 35χρονος και ανήλικος, γιατί λίγο νωρίτερα, επιχείρησαν να αφαιρέσουν από επιχείρηση πράγματα αξίας, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν διότι έγιναν αντιληπτοί. Όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες, προχθές (10.11.2019) το μεσημέρι, είχαν αφαιρέσει από την ίδια επιχείρηση, -2- μπαταρίες οχημάτων, εργαλεία, μικροηλεκτρικές συσκευές, διάφορα έγγραφα και κέρματα. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, κατηγορείται 29χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (11.11.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4- δισκία, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (11.11.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (11.11.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας,, 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για κλοπή. 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.