Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νοέμβριος 08, 2019 - 15:03
0 σχόλια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά   

Συνελήφθη, χθες (7.11.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τροιζηνίας Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δύο  (2) δενδρύλλια κάνναβης ύψους -3- εκατοστών έκαστο, ποσότητα φύλλων δενδρυλλίων κάνναβης, συνολικού βάρους -363- γραμμαρίων και μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή    

Συνελήφθησαν, χθες (7.11.2019) το μεσημέρι, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 44 και 38 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα αφαίρεσαν από  εξωτερικό χώρο εταιρείας μεταλλικά αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα (1) όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή     

Συνελήφθη, χθες (7.11.2019) το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 48χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (6.11.2019) το μεσημέρι αφαίρεσε από ημεδαπό χρήματα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και για παράβαση τη Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας    

Συνελήφθη, χθες (7.11.2019) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 40χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή     

Συνελήφθη, χθες (7.11.2019) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 36χρονη ημεδαπή, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα- υπεραγορά τροφίμων, οινοπνευματώδη ποτά.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή    

Συνελήφθησαν, σήμερα (8.11.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 33 και 24 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από ψυγείο περιπτέρου αλκοολούχα ποτά. Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 24χρονος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου ταυτότητας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά     

Συνελήφθη, χθες (7.11.2019) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Μεσσηνίας, «DAGY», 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κοκαΐνης, -6- ναρκωτικά δισκία, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.