Άστρος: Μετέφεραν θύμα τροχαίου με αγροτικό!

Άστρος: Μετέφεραν θύμα τροχαίου με αγροτικό!

Οκτώβριος 31, 2018 - 08:59
1 σχόλια

Την περασμένη Παρασκευή ένα τραγικό δυστύχημα είχε ως αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του ένας νέος συνάνθρωπός μας σε τροχαίο.

Για άλλη μία φορά, όμως, φάνηκε η γύμνια του Κέντρου Υγείας  Άστρους σε σχέση με το μείζον πρόβλημα που αφορά τον οδηγό του ασθενοφόρου. Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε άμεσα ο Γιατρός του Κέντρου Υγείας με  ΙΧ αυτοκίνητο και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διακομιδή του θύματος έγινε με αγροτικό!

Μεταφορά θύματος το 2018 στην Ελλάδα με αγροτικό. Εξαιτίας της έλλειψης στοιχειωδών υποδομών και ανθρώπινου δυναμικού, σε έναν Δήμο που φιλοδοξεί να γίνει το κέντρο της τουριστικής ανάπτυξης στην Πελοπόννησο. Σε έναν Δήμο οι κάτοικοι του οποίου νιώθουν αποπαίδια, επειδή στην κακιά την ώρα ξέρουν ότι θα βρεθούν αβοήθητοι, χωρίς τα στοιχειώδη.

Έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πάρα πολλά για μείζον πρόβλημα με τον οδηγό  στο Κέντρο Υγείας , έχουν δοθεί χιλιάδες υποσχέσεις από πολιτικούς και αρμόδιους αλλά, όπως βλέπουμε, ζούμε ακόμα στο... 1965, κομπάρσοι στη σατιρική ταινία για το πολιτικό σύστημα «Υπάρχει και φιλότιμο»,  με την κοροϊδία να πηγαίνει σύννεφο.

Υπάρχουν δύο ασθενοφόρα, το ένα μάλιστα καινούργιο, και δεν υπάρχουν οδηγοί.

Είναι περιττό να αναφέρω ΞΑΝΑ πως κατά τη θερινή περίοδο ο πληθυσμός της περιοχής τετραπλασιάζεται και τα περιστατικά είναι περισσότερα…

Έχουν γίνει φιλότιμες προσπάθειες από την δημοτική αρχή και τους Δημότες, συγκεντρώθηκαν χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας ύστερα από την  πρωτοβουλία του Φώτη Τζιβελόπουλου μέσω της ιστοσελίδας του, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συνάντηση στο υπουργείο Υγείας  αλλά το αποτέλεσμα είναι ΜΗΔΕΝ.

Μήπως πρέπει πλέον να γίνουν έντονες κινητοποιήσεις μέχρι να ιδρώσουν πραγματικά κάποια αφτιά;

Μήπως οι δημότες πρέπει να στείλουν ένα ΔΥΝΑΤΟ μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση;

Καλές οι συναντήσεις, καλές οι υπογραφές, αλλά φτάνει πια η κοροϊδία των αρμοδίων. Με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ  τρόπους πρέπει να σταλεί ένα ΗΧΗΡΟ μήνυμα πως το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΡΟΥΣ δεν έχει οδηγούς ασθενοφόρου και να πρέπει να δοθεί λύση ΤΩΡΑ!

Θάνος Μπόγρης

φωτογραφία αρχείου

Από το Astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν λειπουν οδηγοί αλλα διασωστες πληρωμα ασθενοφορου. Ιεκ εκαβ. Και αυτους ομως τους παραμερισαν οι οδηγοί πρώην ψυχιατρειου. Δημων. Νομαρχιων. Και οσε. Ακρως επικυνδινοι για την μεταφορα τραυματιών. Τι να κανεις. Και που ζουμε σε αυτο τον τοπο είμαστε τυχεροι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.