Άστρος: Eπιχείρηση απεγκλωβισμού γάτας από κολόνα της ΔΕΗ

Άστρος: Eπιχείρηση απεγκλωβισμού γάτας από κολόνα της ΔΕΗ

Ιανουάριος 10, 2020 - 08:52
0 σχόλια

Γατάκι ανέβηκε σε κολόνα της ΔΕΗ στο κέντρο του Άστρους με αποτέλεσμα να παραμείνει εγκλωβισμένο, μέχρι που κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη διάσωσή του.

Στο σημείο βρέθηκαν επίσης και εναερίτες της ΔΕΔΔΗΕ όπου υπάλληλος ανέβηκε στην κορυφή της κολόνας και απεγκλώβισε το τρομαγμένο γατάκι. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τέτοια κινητοποίηση για να σωθεί η ζωή ενός μικρού ζώου και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο να συναντάς τέτοιους ανθρώπους με ενδιαφέρον να προσφέρουν την βοήθειά τους χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Γαρδικιωτη που αντιλήφθηκε απ το έντονο νιαούρισμα το γατάκι που κινδύνεψε και κάλεσε άμεσα βοήθεια για να σωθεί. Μέσω αυτού να ευχαριστήσουμε τον υπάλληλο της ΔΕΗ κύριο Φακλαρη για τον απεγκλωβισμό, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον πρόεδρο του Άστρους κύριο Μπαρλα για την ταχύτατη συνδρομή τους.

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.