Astroman στο Παράλιο Αστρος (photos)

Astroman στο Παράλιο Αστρος (photos)

Μάιος 13, 2012 - 19:16

από το astrosnews.gr

Κάθε χρονιά και καλύτερα για τη διοργάνωση του Astroman στο Παράλιο Αστρος. Σήμερα, Κυριακή 13/5, από τις 8 το πρωί 138 αθλητές από την Ελλάδα και όχι μόνο, διαγωνίστηκαν στο επίπονο αγώνισμα του Τριάθλου-half ironman, που αποτελούταν από 2000 μ κολύμπι, 90 χλμ ποδήλατο και 21 χλμ. τρέξιμο. Εκατοντάδες ήταν αυτοί που έσπευσαν να ενισχύσουν την προσπάθειά τους και να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα αυτών των υπερθλητών.

Πρώτος τερμάρτισε ο Μόσχος Καντής με συνολικό χρόνο 4.45′.16», δεύτερος ο Κωνστντίνος Παπανικολάου (4.45′.23»), τρίτος ο Κωνσταντίνος Καβαθάς (4.54′.23»), ενώ πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Λουκία Λουκοπούλου με χρόνο 5.10′.56». Στο ομαδικό (3 αθλητές στα τρία αθλήματα) πρώτη τερμάτισε ομάδα από τη Μεσσηνία με συνολικό χρόνο 4.34′.57».
Την περιοχή μας εκπροσώπησε επάξια, για μία ακόμα φορά, ο Βαγγέλης Λαμπίρης, που αν και… απροπόνητος τον τελευταίο καιρό, κατάφερε να τερματίσει με χρόνο 6.52′.00». Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε την προσπάθεια του Βασίλη Σακαλή που στάθηκε άτυχος, αφού ξεκίνησε καλά στο κολύμπι και στο ποδήλατο, αλλά εγκατέλειψε κατά τη διάρκεια του τρεξίματος.
Την… παράσταση πάντως έκλεψε ο γνωστός πρωταγωνιστής της σειράς «Βασιλειάδες», Πάνος Βλάχος, που μετά τον τερματισμό του, τον πλησίασαν δεκάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι για να τον χαιρετίσουν από κοντά και να του ζητήσουν ένα αυτόγραφο.
Η απονομή των επάθλων συνολικά αλλά και ανά κατηγορία έγινε από τους Αντιδημάρχους κκ. Δ. Γκαύρο και Π. Μαντά και τον δ/σ κ. Θ. Μακρή, ενώ τα δώρα πρόσφεραν οι Αφοι Μαρκαντέ, Λουκάς Μαγγανάς, Αφοι Καρκούλη και Μαρία Παναγέα.
Τρίτη χρονιά, λοιπόν, που οι άνθρωποι του Τριάθλου επιλέγουν να οργανώσουν το Astroman στο Παράλιο Αστρος, μιλώντας μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για τον τόπο μας. Αυτή η σημναντική διεθνής διοργάνωση προβάλει τον τόπο μας και ως τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίζουμε.
Αξίζει να αναφερθεί η συμβολή των 15 εθελοντών από την περιοχή μας, του κλιμακίου του Ερυθρού Σταυρού που πρόσφερε τις υπηρεσίες του, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, του Λιμενικού και του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Αστρους, αλλά και ιδιωτών όπως του προέδρου των αλιέων κ. Αθ. Θεοδώρου και του τουριστικού γραφείου της κυρίας Ελένης Αξιωτοπούλου.

Περισσότερες φωτογραφίες στο astrosnews.gr