Άστραψε, βρόντηξε και… κλώτσησε!

Άστραψε, βρόντηξε και… κλώτσησε!

Μάιος 16, 2018 - 10:14
1 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά κι αγαπημένα, γεια σας! Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, άστραψε και βρόντηξε κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Εσωτερικές εκλογές για τη γαλάζια παράταξη και αντί να στρώνονται τα σχέδια της νίκης για τις επερχόμενες εκλογές, βγήκαν τα μαχαίρια, άσε που όλη την εβδομάδα το παρασκήνιο είχε πάρει φωτιά.

Τα τελικά αποτελέσματα, πάντως, έκλεισαν μερικά στοματάκια...

Πολιτικό gala στο Λουτράκι με μεγάλες οικονομικές προσωπικότητες, βρέθηκε και ο Λυκουρέντζος εκεί!

Αχ, βρε Αντρέα, η πολιτική σου δύση αργεί πολύ να έρθει!

Εκδηλώσεις για τη Μάχη του Βαλτετσίου και το μπαρούτι της πολιτικής «μάχης» δεν άργησε να ανάψει! Ο Τατούλης έψαχνε και τα «έχωσε» στον Παυλή. Βλέπετε, τα σκουπίδια στο Βαλτέτσι τον «εξαφάνισαν» τον δήμαρχο!

Τα «έχωσε» και στην κυβέρνηση για την απαξίωση της τόσο ιστορικής μάχης (θα πάρει χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πετράν;..).

«Γάτα» ο Βλάσης, λοιπόν, που δεν  αφήνει ευκαιρία όποτε του δίνεται, τα «χώνει» αμέσως στον Τατούλη και τον κατηγορεί για διχασμό.

Βέβαια, ο Πετράν δεν κατηγόρησε τη ΝΔ ή τον βουλευτή… Επομένως, ο βουλευτής ως τι του απάντησε; Ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ή… του Παυλή;

Το μαργαριτάρι, όμως, έσκασε από τον αντιδήμαρχο που ρώτησε: «Τι έκανες εσύ όταν ήσουν υπουργός Πολιτισμού; Γιατί δεν την έκανες εθνική εορτή;».

Μπορούν οι υπουργοί να ορίζουν εθνικές εορτές; Εδώ δεν είναι η Άλωση της Τριπολιτσάς, αντιδήμαρχέ μου, θα γίνει το Βαλτέτσι;

Και ένα σκηνικό για κλάματα… Πέρασε το παιδάκι με το ποδήλατο και κατά λάθος τον έβρεξε στην πλατεία Πετρινού. Η αντίδραση του «κυβερνητικού» παράγοντα της πόλης ήταν να το κλωτσήσει!

Όταν, όμως, ήρθε ο πατέρας και κόντεψε να τις φάει, έγινε λαγός!

«Να τους χαιρόμαστε, αυτοί μας κυβερνάνε σήμερα!», ακούστηκε η ατάκα!


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ποιος ήταν ο κυβερνητικός παράγοντας της πόλης που κλώτσησε το παιδί; Ονόματα.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.