Αστοχία και αποκλεισμός... Ατρόμητος - Αστέρας 1-0

Αστοχία και αποκλεισμός... Ατρόμητος - Αστέρας 1-0

Ιανουάριος 11, 2018 - 21:32
18 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης πάλεψε για την ανατροπή όμως και στο δεύτερο παιχνίδι του κόντρα στον Ατρόμητο ήταν άστοχος με τους Περιστεριώτες να επικρατούν με το ίδιο σκορ όπως και στον πρώτο αγώνα (1-0) και να φθάνουν στην πρόκριση.

Η αρκαδική ομάδα έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο με τον Μίρκοβοιτς να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και με ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα από τον Καρασαλίδη να μένει πίσω στο σκορ και τελικά να γνωρίζει την ήττα με 1-0.

Αποβλήθηκε στο 55' ο Σελίν με δεύτερη κίτρινη κάρτα κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση ενώ ντεμπούντο έκανε και ο νεαρός Αντζουλάς με καλή παρουσία που λίγο μάλιστα έλειψε και να σκοράρει.

Πλέον οι κιτρινομπολε΄αφήνουν πίσω τους τους το Κύπελλο Ελλάδος και στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά και μόνο την συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από την αναμέτρηση που ακολουθεί στην Τρίπολη με την ΑΕΛ την ΄προσεχή Κυριακή.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά και με διάθεση να πιέσει από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Στο 3' το φάουλ του Κυριακόπουλου πέρασε λίγο άουτ και στο 5' ήρθε η μεγάλη χαμένη ευκαιρία με ανεπανάληπτο τετ α τετ του Μανιά με τον Μίρκοβιτς να σώζ ει την εστία του ενώ τρία λεπτά αργότερα η κοντινή προβολή του Τόνσο πέρασε έξω σε ένα εξαιρετικό και πολύ επιθετικό πρώτο δεκάλεπτο.

Η πρώτη ευκαιρία του Ατρόμητου ήρθε στο 14' με την κεφαλιά του Ρισβάνη να καταλήγει στην αγκαλιά του Αθανασιάδη με τον Αστέρα να απαντά στο επόμενο λεπτό με την κεφαλιά του Τόνσο και τον Μίρκοβιτς να λέει όχι. Στο 23' το σουτ του Τσιλιανίδη βρήκε για μία ακόμα φορά σε ετοιμότητα τον κίπερ των γηπεδούχων με τον Ατρόμητο στο 29' κόντρα στην ροή του αγώνα να πετυχαίνει το γκολ όταν μετά από φάουλ του Γιαννούλη ο Καρασαλίδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στην συνέχεια το μακρινό σουτ του Ουάρντα στο 34' έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη και έφυγε έξω και στο 38' το σουτ του Ιγκλέσιας κόντραρε και πέρασε κόρνερ με τους αμυντικούς του Ατρόμητου να σώζουν την ομάδα τους λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου προ του Τόνσο που έβγαινε απέναντι από τον Μίρκοβιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Ατρόμητο να απειλεί πρώτος στο 50' με τους Μάντσον και Ντιγκινί και τον Αστέρα Τρίπολης να μένει με παίχτη λιγότερο στο 55' από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σελίν. Στο 58' το σουτ του Μάντσον πέρασε άουτ με τον ρυθμό στην συνέχεια να πέφτει αισθητά. Ο Ατρόμητος διαχειρίστηκε το υπερ του προβάδισμα με την αρκαδική ομάδα να μην μπορεί να βρει επιθετική ισοροπία αγωνιζόμενη και 10 ποδοσφαιριστές. Στο 85' το γυριστό σουτ του Αντζουλά έβγαλε με εντυπωσιακό τρόπο ο Μίρκοβοβιτς. 3 λεπτά αργότερα το σουτ του Τσιλιανίδη ήταν άστοχο ενώ το ίδιο έγινε και στο σουτ του Τόνσο στο 91'  με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φιναλε και τον Ατρόμητο να παίρνει την πρόκριση.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες (89' Κυριακίδης), Ουάρντα, Καρασαλίδης, Ντιγκινί (68' Ντάουντα), Μάντσον, Σάκιτς, Βασιλακάκης (71' Μπουσουλάτζιτς), Γιαννούλης, Ρισβάνης

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας (56' Μπέρτος), Σελίν, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (61' Αντζουλάς), Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Μανιάς (69' Γκοντό)

Ειδήσεις: 

18 Σχόλια

Δεν πειράζει έτσι είναι το ποδόσφαιρο δεν μπορεί ο Αστέρας να κερδίζει πάντα θα χάνει κιόλας.Καλό είναι να αφήσετε την υπεροψία που έχετε και να καταλάβετε ότι κι άλλες ομάδες είναι ικανότερες από εσάς να διεκδικήσουν το κύπελλο το πρωτάθλημα και την ευρώπη.Αποχαιρετήστε λοιπόν τη διοργάνωση και περαστικά σας.

Αν ήταν ο Ιγκόρ , γκολ δεν θα έμπαινε με τίποτα ! Πουλήσαμε τον παιχταρά και κρατήσαμε το παλτό για αντικαταστάτη του ....

παιδια των tigers ,εσεις οι τρεις που πηγατε αθηνα ,λογικα θα γυριζετε καλα με το ταξι μεσα στο καλοριφερ σας,εκεινο τον κουκο ρε που τον αφησατε μονο να πεταει,εθεαθει να περναει λαμια μερια,καντε κανα σημα καπνου μπας και γυρισει πισω το πτηνο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σε ποιον απευθύνεσαι ρε στόκε το σαίτ κανει ρεπορτάζ σε έναν αγώνα που έδωσε η ομάδα της πόλης του που είδες υπεροψία και τις άλλες βλακείες που γράφεις Μήπως θες να απευθυνθείς άλλου και έχεις μπερδευτεί η δεν έχεις τα κότσια να απευθυνθείς να τα πεις

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ

Αλήθεια γιατί τέτοιο μίσος για την ομάδα της πόλης σας; Επειδή δεν είμαι από Τρίπολη,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

Γαυρακια σας ευχόμεθα να βρειτε τον ατρόμητο στον δρόμο σας ,για να σας στειλει να βλέπετε τον τελικό απο τον καναπέ σας ,οπως σας εκανε και η ΑΕΚ περισυ !!Συνεχιστε να βγάζετε χολή εδω μεσα !!!

Ανώνυμε 2229 πρέπει να σε πληροφορήσω ότι η μπάλα είναι στρογγυλή.

λιγο πολυ ολους θα τους συναντησουμε γιατι εμεις θα παμε τελικο και θα το παρουμε,εκεινο το βαζελο ειχα μαι επιθυμια αλλα ελαβε τελος το παστοψαρο απο τη λαμια ,χαχαχαχαχαχα ,εσεις τωρα τραβατε στο καναπε και απολαυστε μας ,και να προσευχωσαστε να μας κανει ντα (αποκλεισει) αλλος,ετσι ειναι,οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

θυμαμαι οταν ειχε κληρωθει ο αστερας με ατρομητο ακουγα μια εκπομπη στον αστερα ραδιο μεσσημεριανη ωρα, και τα υπαλληλακια ειχαν χαρει πολυ, κανανε και προβλεψεις με περισση αλαζονεια, μεχρι και 3-0 ελεγαν τον εχουμε ανετα τον ατρομητο και τετοιες γελοιοτητες. Πιειτε καμια σοδα τωρα, θα περασει..

10.21 μη λες τετοια στα παιδια,επεσε βαρυα ,μη μου τα κακοκαρδιζεις αλλο !!!!!!!!!!!!!!! χαχχαχαχα

@10:21 Για να την πιούμε, θα πρέπει πρώτα να τη βγάλεις από εκεί που στην έχουμε βάλει...Ξέρεις εσύ πού και σ' αρέσει...

Όπως βλέπετε κύριοι του Αστέρα δεν σας αγαπάει ο φίλαθλος κόσμος της τρίπολης.Θα το καταλάβετε..........

φιλαρακι στο δικο σου την ειχα βαλει, αλλα για να μην το εχεις ψυλλιαστει ακομα καταλαβαινω χαχαχαχαχ ρε μια ζωη πελατες του βαγγελα θα ειστε!!!! ξυπνατε καμια φορα!! ακομα και τα αφεντικα ειναι συμβιβσαμενα μια χαρα με αυτο, εσεις ακομα???

Μήν ασχολειστε με τους γαύρους παιδιά. Υποστηρίζουν την πιο βρώμικη ομάδα στην Ελλάδα (έχει αποδειχθεί πολλές φορές) και παρόλο που έχουν δεί τι κάνει συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν είναι σαφές ότι έχουν κάποιο πρόβλημα στο κεφάλι!

Είχατε μάθει άλλες χρονιές τετοια εποχή να έχετε φύγει με 15-20 βαθμούς διαφορά ,επειδή δεν είχανε οι αλλοι ομάδες ,και φετος με το +1 που δεν θα ειναι για πολυ ,έχετε 3 ντέρμπι τον Φλεβάρη ,έχετε φάει τα λυσσακά σας και σας φταίνε ολοι και ολα !Ειστε για κλάματα γαυρακια

ειμαστε για κλαματα και παιξαμε CL ,ειμαστε ΠΡΩΤΟΙ στο πρωταθλημα ,με τετοιο πολεμο που μας γινεται,ΟΛΟΙ εναντων ΕΝΟΣ,ειμαστε μεσα στο κυπελο ,δλδ σε ολα ,εσεις ρε γιδια τοτε τι εισαστε? ετσι ρε οσο θα αντιμιλατε λιωσιμο στο κεφαλι,ο αστερας ειναι ομαδα της πολης μας,αλλα οσο δε σεβεστε καποια πραγματα θα θελουμε οπου σας πετυχουμε να σας το λιωνουμε,αντε νανακια τωρα,και ειπαμε ,να καθοσαστε καναπε να μας απολαμβανετε,και που εισαστε ,μη χαθειτε το μαη,τοτε ντε που το μαη θα ειναι ωραια με τη κουπα στο περαια.χαχαχααχα,ειπαμε ΛΙΩΣΙΜΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Στις 28 Γενάρη χάνετε 3 βαθμούς στην Τρίπολη ,και αντίο πρωτάθλημα !!!Εδω θα ειμαστε !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.