Ασθενή με τέσσερα ανευρύσματα χειρούργησαν στην κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (pics)

Ασθενή με τέσσερα ανευρύσματα χειρούργησαν στην κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (pics)

Οκτώβριος 31, 2019 - 21:00
1 σχόλια

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών κλπ.

Λίγο να το νοιαζόντουσαν οι τοπικοί άρχοντες και θα ήταν πρώτο στην Ελλάδα αναφέρει σε ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Γεώργιος Παπασταματάκης

Η ομάδα χειρουργών της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου μας σε συνεργασία με τους υπέροχους αναισθησιολόγους μας και το προσωπικό του χειρουργείου πραγματοποίησε επέμβαση τεσσάρων ανευρυσμάτων στο ίδιο άρρωστο με απόλυτον επιτυχία.

Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής διαμέτρου 9 εκ. ανεύρυσμα δεξιάς κοινής καγονιου 6εκ. ανεύρυσμα δεξιάς έσω λαγονίου 5εκ. ανεύρυσμα αρ. κοινής λαγονίου. Χειρουργοί Κοκοφίτης Αγαμέμνων, Παπασταματάκης Γεώργιος, Λαμπρόπουλος Λεωνίδας και ο ειδικευόμενος μας Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος Αναισθησιολόγος Αγρότης Νίκος.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Συγχαρητήρια στο team των γιατρών Και σε άλλες αξιοσημείωτες επιτυχίες! Και ας αφουγκραστούν και οι τοπικοί άρχοντες Χ. Ταλουμης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.