Ασθενείς βροχές την Τρίτη στην Αρκαδία - Στους 35 βαθμούς το θερμόμετρο την Πέμπτη

Ασθενείς βροχές την Τρίτη στην Αρκαδία - Στους 35 βαθμούς το θερμόμετρο την Πέμπτη

Αύγουστος 05, 2019 - 22:03
0 σχόλια

Βροχερό ήταν το απόγευμα της Δευτέρας 5 Αυγούστου για αρκετές περιοχές της Αρκαδίας, ενώ ο υδράργυρος σημείωσε αισθητή πτώση,  Οι ασθενείς βροχοπτώσεις θα σνεχιστούν και αύριο Τρίτη, με το θερμόμετρο να μην ξεπερνά τους 31 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η θερμοκρασία θα ανεβεί στους 35 βαθμούς Κλσίου την Πέμπτη 8 Αυγούστου, ενώ υψηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν και το Σαββατοκύριακο.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία από 14 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 21 έως 33 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά το απόγευμα και η θερμοκρασία από 17 έως 35 βαθμούς.

Στην Πάτρα, καλός καιρός.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 16 έως 34 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 23 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγες νεφώσεις και ο υδράργυρος από 19 έως 34 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.