Αστεριανό «τανγκό» για τον νέο «αρτίστα»

Αστεριανό «τανγκό» για τον νέο «αρτίστα»

Ιούλιος 17, 2017 - 09:55
5 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει τον ''μαέστρο'' του. Ψάχνει το δεκάρι εκείνο που θα μπορέσει να τον ανεβάσει επίπεδο και να τον βοηθήσει στην δημιουργία του παιχνιδιού του με την θέση του επιτελικού χαφ να αποτελεί προτεραιότητα στον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Όπως όλα δείχνουν η θέση ''10'' θα έχει έντονο λάτιν χρώμα με τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας να αναζητούν τον εκλεκτό στην γνωστή και πεπατημένη αγορά της Αργεντινής που τόσο καλά γνωρίζει όλα αυτά τα χρόνια η αρκαδική ομάδα.

Μέχρι στιγμής, τέσσερα είναι τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την κομβική κατά τα άλλα θέση του επιτελικού χαφ. Άπαντες είναι από την Αργεντινή. Δύο έχουν εμπειρία από το Ελληνικό πρωτάθλημα δύο όχι με τον έναν εξ' αυτών τις τελευταίες ώρες να αποτελεί το μεγάλο φαβορί μιας και ο Αστέρας έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις. .

Τσόρι Ντομίνγκες, Μάρτιν Τόνσο, Ντιέγκο Μορένο και Εουχένιο Ινσάλντο έχουν γραφτεί στο ρεπορτάζ και αποτελούν περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει από την κιτρινομπλέ λίστα των επιτελικών χαφ και έχουν κάνει τον Αστέρα Τρίπολης να έχει κινηθεί ή και να σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτησή τους.

Η καθεμία από αυτές τις περιπτώσεις έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και τις δικές της παραμέτρους με τον Στάικο Βεργέτη και τους συνεργάτες του να επιδιώκουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την ομάδα τους που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα τον Αστέρα Τρίπολης, δίνοντάς του νέα στοιχεία στο παιχνίδι του.

Είναι σίγουρο πως πέραν αυτών των τεσσάρων περιπτώσεων στη μεταγραφική λίστα του Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται και άλλοι λάτιν ποδοσφαιριστές, ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τις περιπτώσεις των τεσσάρων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Τσόρι Ντομίνγκες

Ο σπουδαίος Αργεντινός άσος με την πλούσια ποδοσφαιρική διαδρομή και τη μεγάλη εμπειρία από τα Ευρωπαϊκά αλλά και τα Ελληνικά γήπεδα αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Τσόρι, παρότι στα 36 του, αποτελεί τον παίχτη ηγέτη με την έντονη προσωπικότητα που θα ήθελε ο Στάικος Βεργέτης στην ομάδα του. Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε για την υπέρβαση καταθέτοντας του την καλύτερη οικονομικά πρόταση. Η διστακτικότητα του για προσωπικούς λόγους δεν έφερε επί της ουσίας ποτέ την τελική του απάντηση με τους κιτρινομπλέ να κοιτούν αναγκαστικά σε άλλες περιπτώσεις και να στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους.

 

Μάρτιν Τόνσο

Ο έτερος Αργεντινός μαζί με τον Τσόρι που γνωρίζει τι σημαίνει Ελληνικό πρωτάθλημα μετά το περσινό του πέρασμα από τον Ατρόμητο. Ο Τόνσο είναι ένας ποδοσφαιριστής με το λιγότερο ίσως ρίσκο μιας και γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι και τι μπορεί να σου προσφέρει έχοντας πραγματοποιήσει μια πολύ καλή χρονιά με τους Περιστεριώτες. Το όνομα του είχε ακουστεί και όπως φαίνεται έρχεται ξανά το προσκήνιο για τον Αστέρα Τρίπολης που εξετάζει πιο διεξοδικά την περίπτωση του.

 

Ντιέγκο Μοράλες

Ο Ντιέγκο Μοράλες αποτελεί τον κλασικό Αργεντινό επιτελικό μέσο που μπορεί να μπει μπροστά και να γίνει ο παίχτης ηγέτης μίας ομάδας. 31 χρονών με πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα και πολλές παραστάσεις ακόμα και από την Ευρώπη ψάχνει να νιώσει και πάλι σημαντικός σε μια ομάδα με στόχους και κίνητρα. Το όνομα του Μοράλες παίζει δυνατά για τον Αστέρα και πόσο μάλλον δε από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Τίγρε χωρίς να σημαίνει αυτό ότι η περίπτωση του είναι εύκολη.

 

Εουχένιο Ενσάλντο

Ο Εουχένιο Ενσάλντο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως έξυπνη βόμβα. Σε εξαιρετική ηλικία (23χρονών) με πολύ καλό δείγμα γραφής από τις ομάδες που αγωνιστικέ στην Αργεντινή και τρομερά τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτή την στιγμή μοιάζει να είναι ο πρώτος στην κούρσα για τον επιτελικό χαφ που αναζητά ο Αστέρας. Δύσκολη και εδώ περίπτωση μιας και πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή ωστόσο οι κιτρινομπλέ μοιάζουν αποφασισμένοι για να κάνουν την προσπάθεια τους για να τον φέρουν στην Τρίπολη έχοντας ξεκινήσει επαφές και διαπραγματεύσεις με την πλευρά του με τον νεαρό άσο να αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να έρθει στην αρκαδική πρωτευούσα.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ρε τι ταγκο και κουραφεξαλα εδω σας φευγουν παικτες ταλεντα ενας ΑΤΡΟΜΗΤΟ αλλοι ετοιμαζονται για ΒΕΡΟΙΑ και εσεις το χαβα σας αφου δε το γνωριζετε το αθλημα ,σας ελαχε να εισαστε εκει κανετε και τους ειδικους ,μιλαω σοβαρα ποιος ο πρωην διαιτητης ο αδελφος μαθηματικος ο ψευτοτεχνικος διευθυντης που μαθατε μπαλλα :αμφιβαλλω αν εχετε κλωτσησει ,αυτη ειναι η αληθεια και ειναι πικρη ,ολες οι ομαδες εχουν ανθρωπους σχετικους με το αθλημα ,εμεις εχουμε ναρκισους και φυγουρατζιδες για καμμια βολτα στη ιβ για επιβεβαιωση

τσορι" ψέμα ψέμα ψέμα μούσι τονσο" ψέμα ψέμα ψέμα μουστάκι μοραλες" ψέμα ψέμα ψέμα φαβορίτες ενσαλντο ψέμα ψέμα ψέμα φράτζα

Μπράβο dogn γρήγορα στο Μπακο να απολύσει τους άσχετους και να του πεις 2-3 σχετικούς που ξέρεις εσυ να πάνε καλύτερα την ομάδα γιατί τόσα χρόνια από αποτυχία σε αποτυχία πάνε Ούτε Ευρώπη βγήκαν ούτε τελικό πήγαν ούτε παίκτες πούλησαν τίποτα δεν έχει κάνει ο Αστέρας Άσχετοι τον διοικούν ορμά dog και τα Κόκκαλα δικά σου ορμά dogggg

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.