Αστεριανή προετοιμασία για την Λεωφόρο (pics)

Αστεριανή προετοιμασία για την Λεωφόρο (pics)

Σεπτέμβριος 30, 2016 - 20:28
0 σχόλια

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" την Κυριακή 2 Οκτωβρίου για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η εβδομάδα αυτή είχε τις δικές της ιδιαιτερότητες για τους ποδοσφαιριστές της αρκαδικής ομάδας με την αλλαγή προπονητή να φέρνει τα δικά της δεδομένα και όλοι να προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Πάθος, όρεξη και πολύ δουλειά για ένα νέο ξεκίνημα με τι σύνθημα της καινούριας αρχής να κυριαρχεί στις τάξεις του κιτρινομπλέ στρατόπεδου με το προπονητικό πρόγραμμα να κορυφώνεται αναφορικά με το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε μερικά από τα κορυφαία φωτογραφικά κλικ από τις προπονήσεις του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα με τον(02/10, 18:15) στη Λεωφόρο...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.