Αστέρας Τρίπολης: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ξάνθη

Αστέρας Τρίπολης: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ξάνθη

Απρίλιος 28, 2015 - 22:04
0 σχόλια

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αστέρα Τρίπολης που μπαίνει σε ρυθμούς Ξάνθης για τον αγώνα που ακολουθεί για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League την Κυριακή (3/5, 19:00).

Ο Στάικος Βεργέτης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους τιμωρημένους Μπαράλες, Σανκαρέ και Παντελιάδη που  θα απουσιάσουν από το παιχνίδι στα «Πηγάδια» κόντρα στην Ξάνθη λόγο καρτών με τους δύο πρώτους μάλιστα να μην έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν ούτε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τον εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα όπως και ο Τόμας Κοσίσκι που είναι δηλωμένος να εκτήσει την ποινή του στο τελευταίο παιχνίδι.

Η αρκαδική ομάδα μετά το ρεπό της Δευτέρας (27/4) επέστρεψε στις προπονήσεις με το πρόγραμμα της Τρίτης (28/4) να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν για ακόμη μία φορά τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι προπόνηση και η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο (3/5) αγώνα κόντρα στην Ξάνθη για τον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχιστεί την Τετάρτη (29/4).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.