Αστέρας Τρίπολης: Τελευταίο φιλικό πριν την Χιμπέρνιαν

Αστέρας Τρίπολης: Τελευταίο φιλικό πριν την Χιμπέρνιαν

Ιούλιος 17, 2018 - 09:53
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης την Τρίτη 17 Ιουλίου και ώρα 18:00 θα δώσει το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί Πολωνικού εδάφους κόντρα στην Χαποέλ Ρανανά κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του.

Μάλιστα αυτό είναι και το τελευταίο τεστ πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας αγωνιστικής χρονιάς με την Χιμπέρνιαν (το πιο πιθανό) στις 26 Ιουλίου στην Σκωτία στον πρώτο αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η αρκαδική ομάδα έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες στον Γκνιεβίνο της Πολωνίας γεμάτες σκληρή δουλειά ετοιμάζεται για ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι και αμέσως μετά για την επιστροφή του στην Τρίπολη για την συνέχεια της προετοιμασίας του με την προσοχή πλέον να στρέφεται στην Χιμπέρνιαν.

Στην Πολωνία οι κιτρινοπμπλέ είχαν την δυνατότητα να βάλουν τις βάσεις πάνω στις οποίες θα χτιστεί η νέα ομάδα με τον Σάββα Παντελίδη και τους συνεργάτες του να έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πράγματα τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης όσο και σε αυτό της τακτικής.

Απέναντι από τους Ισραηλινούς της Χαποέλ Ρανανά ο Αστέρας Τρίπολης θα μπορέσει να τσεκάρει την αγωνιστική εικόνα και την κατάσταση των ποδοσφαιριστών σε μια άτυπη πρόβα τζενεράλε πριν από τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της χρονιάς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.