Αστέρας Τρίπολης: Στην τελική ευθεία για τον Λεβαδειακό

Αστέρας Τρίπολης: Στην τελική ευθεία για τον Λεβαδειακό

Νοέμβριος 24, 2017 - 22:05
0 σχόλια

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την Κυριακάτικη (26/11, 17:15) αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Η αρκαδική ομάδα σκοπεύει στην νίκη που θα της δώσει την δυνατότητα να ανέβει βαθμολογικά ακόμα περισσότερο και να αναρριχηθεί πιο ψηλά στην κατάταξη του πρωταθλήματος με τον Σάββα Παντελίδη να προετοιμάζει τα πλάνα του και τους ποδοσφαιριστές του καθημερινά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις.

Οι κιτρινομπλέ θα παρουσιαστούν χωρίς τον Γιώργο Κυριακόπουλο και τον Λέβι Μαντίντα αλλά με τον Εουχένιο Ισνάλντο να επιστρέφει και τίθεται ξανά  στην διάθεση του προπονητή του όπως και ο Νίκος Καλτσάς παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε μικροπροβλήματα κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.