Αστέρας Τρίπολης: Πρόβλημα με Σανκαρέ

Αστέρας Τρίπολης: Πρόβλημα με Σανκαρέ

Μάρτιος 31, 2015 - 13:49
0 σχόλια

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί για το πρωτάθλημα της Super League συνεχίστηκε με την προπόνηση της Τρίτης (31/3) με τα άσχημα νέα να ακούν στο όνομα Καλιφά Σανκαρέ καθώς αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο κεντρικός αμυντικός της αρκαδικής ομάδας αμέσως μετά εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο των ‘’κιτρινομπλέ’’ και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού στον αστράγαλο με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Στα υπόλοιπα το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα Τρίπολης περιλάμβανε ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης, ταχύτητες και τελειώματα φάσεων με παιχνίδι 5 εναντίον 5 σε μικρό γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Τέλος ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πάρα, Τορμένα και Κιτοκό ενώ η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη (1/4).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.