Αστέρας Τρίπολης: Πρώτη προπόνηση με Ελευθερόπουλο (vid)

Αστέρας Τρίπολης: Πρώτη προπόνηση με Ελευθερόπουλο (vid)

Σεπτέμβριος 28, 2016 - 20:36
3 σχόλια

Ο Δημητρης Ελευθερόπουλος είναι και επίσημα προπονητής του Αστέρα Τρίπολης πιάνοντας κατευθείαν δουλειά με την νέα του ομάδα την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει με την "Ελέ" να σηκώνει μανίκια και μαζί με τους συνεργάτες του να πραγματοποιούν διπλή προπόνηση (πρώι-απόγευμα) στην πρώτη τους μέρα στα νέας τους καθήκοντα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η Κυριακάτικη μάχη με τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαϊδης" για την έκτη αγωνιστική της Super League φέρνει την αρκαδική ομάδα με νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου της με την προετοιμασία να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα προσπαθήσει όπως τόνισε και στην παρουσίαση του να περάσει γρήγορα την δική του φιλοσοφία και με πολύ δουλειά η ομάδα βήμα, βήμα να αλλάξει και να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα.

Δείτς στο βίντεο που ανέβασε ο Αστέρας Τρίπολης στο ATFC την πρώτη προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Ειδήσεις: 
Video: 

ATFC.tv: Η πρώτη προπόνηση του Δημήτρη Ελευθερόπολου


3 Σχόλια

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ Ε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ.ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΈΡΑ ΓΡΆΨΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗ Σ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ.ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ.

Η " υπηρεσία" να μας σηκώνουν τα μυαλά είναι τον τελευταίο χρόνο σε "έξαρση" ... !!! βέβαια τα ψέματα τελειώνουν. Ο αστέρας πάει εκεί που θέλουν ...... στον πάτο. Να σας θυμίσω ξεσηκώματα μυαλών ; : «Σεισμός» Τσάβες στην Τρίπολη... ...η μεταγραφή "βόμβα".. και άλλα τέτοια πολλά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.