Αστέρας Τρίπολης: Προπόνηση με μαθητές και συνθήματα (vid)

Αστέρας Τρίπολης: Προπόνηση με μαθητές και συνθήματα (vid)

Οκτώβριος 21, 2016 - 11:33
2 σχόλια

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης στην διάρκεια της προπόνηση της Πέμπτης (20/10) που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’.

Η αρκαδική ομάδα προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα το Σάββατο (22/10, 16:00) στο νησί των Φαιάκων με την προπόνηση της Πέμπτης να έχει άνα διαφορετικό χρώμα και να είναι γεμάτη συνθήματα και όμορφα παιδικά χαμόγελα..

Στις κερκίδες του ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ βρέθηκαν μαθητές από το 6ο Δημοτικό σχολείο Τρίπολης όπου και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου και παρακολουθήσαν μέρος της Αστεριανής προπόνησης.

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι με την Κέρκυρα αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή (21/10) και αμέσως μετά να ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για το νησί των Φαιάκων.

Ειδήσεις: 
Video: 

#TRAINING: Τακτική και μαθητές!


2 Σχόλια

Σε λίγο οι μόνοι φίλαθλοι που θα παρακολουθούν τον Αστ'ερα θα είναι μαθητες των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων και χωρίς εισητήριο.

Αν είναι να έχει φιλάθλους σαν εςενα Καλύτερα νηπιαγωγείο Το δικό σου το μυαλό ούτε νηπιαγωγείου δεν είναι Όσο για εισιτήριο δεν νομίζω να έχεις πληρώσει ποτέ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.