Αστέρας Τρίπολης: Προπόνηση και μια ξεχωριστή επίσκεψη (photos)

Αστέρας Τρίπολης: Προπόνηση και μια ξεχωριστή επίσκεψη (photos)

Ιούλιος 28, 2015 - 22:09
0 σχόλια

Η επίσκεψη του νεαρού Αντώνη, φιλάθλου του Αστέρα Τρίπολης από την Θεσσαλονίκη, έριξε με τον πιο ευχάριστο τρόπο την αυλαία σε μία κοπιαστική ημέρα για την αρκαδική ομάδα. 

Το πρωί της Τρίτης (28/07) βρήκε τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης στο γυμναστήριο να προχωρούν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο γήπεδο να δουλεύουν σε υψηλή ένταση σε παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο.

Ο φίλος του Αστέρα, Αντώνης, έδωσε τον καλύτερο επίλογο σε μία απαιτητική ημέρα. Ο νεαρός φίλαθλος, ζει στη Θεσσαλονίκη, αγαπά τον Αστέρα, δεν χάνει αγώνα της ομάδας και καθώς βρέθηκε στην Τρίπολη, δεν έχασε την ευκαιρία για να δει από κοντά τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές. 

Τεχνικό επιτελείο και παίκτες συνομίλησαν με τον ξεχωριστό επισκέπτη της προπόνησης, φωτογραφήθηκαν μαζί του και μοιράστηκαν παραστάσεις της περσινής εξαιρετικής χρονιάς.

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.