Αστέρας Τρίπολης: Όλα «Τούμπα» για την 2η θέση

Αστέρας Τρίπολης: Όλα «Τούμπα» για την 2η θέση

Μάιος 24, 2015 - 11:11
2 σχόλια

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος από τον Ολυμπιακό  ο Αστέρας Τρίπολης εξασφάλισε για μία ακόμη χρονιά την συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές και μένει να φανεί αν οι «κιτρινομπλέ» μπορέσουν να μπουν απευθείας στους ομίλους του Europa League η ξεκινήσουν από προκριματικούς γύρους.

Έτσι λοιπόν και οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στα play off (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος) πήραν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια με  τον ενδιαφέρον πια να επικεντρώνεται στις θέσεις που θα καταλάβουν καθώς η πρώτη οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, η δεύτερη στους ομίλους (απευθείας) του Europa League, η τρίτη  στον 3ο προκριματικό του Europa League και η τέταρτη επίσης στον Europa League αλλά στον 2ο προκριματικό γύρο.

Πλέον ο μεγάλος στόχος για τον Αστέρα Τρίπολης έχει τον κωδικό «2η θέση» στα play off  και αυτό πια είναι μία τεράστια πρόκληση που καλείται να διαχειριστή η αρκαδική ομάδα  καθώς μπροστά της παρουσιάζεται μία «χρυσή» ευκαιρία για να μπει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους ομίλους του Europa League αυτή την φορά όμως χωρίς την διαδικασία των προκριματικών αγώνων.

Οι ψυχοφθόρα διαδικασία των προκριματικών την περσινή χρονιά στέφθηκε με επιτυχία και οδήγησε τον Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Europa League όμως κατά την διάρκεια της σεζόν φαίνεται να είχε τις δικές της επιπτώσεις με την αρκαδική ομάδα να είναι αύτη με τα περισσότερα επίσημα παιχνίδια από κάθε άλλη στην Ελλάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή (24/5, 18:15) για την 2η αγωνιστική των play off της Super League να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έτσι ώστε να μπει και πάλι γερά στο παιχνίδι της υπέρβασης καθώς δεν υπάρχουν αλλά περιθώρια για απώλειες.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

0-0 έχετε να μας πείτε τίποτα; όλο καταστροφολογία. Μην ξανακάνετε κολοτούμπα όπως με βάζελους !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.