Αστέρας Τρίπολης: Με Ιγκλέσιας και Σκούρτη στην Μυτιλήνη

Αστέρας Τρίπολης: Με Ιγκλέσιας και Σκούρτη στην Μυτιλήνη

Ιανουάριος 30, 2015 - 13:23
0 σχόλια

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (30/1) ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή το Σάββατο (31/1) και ώρα (17:15) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή του Αστέρα είναι οι νεοαποκτηθέντες Ματίας Ιγκλέσιας και Βασίλης Σκούρτης που αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο ενώ στην Τρίπολη έμεινα οι τραυματίες Μάσα, Τσοκάνης, Μπαντιμπανγκά και ο τιμωρημένος Μπαράλες.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής της αρκαδικής ομάδας Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Μυτιλήνη για την αναμέτρηση με την Καλλονή.

Η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές:

Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Αλόκο, Λούι, Κιτοκό, Τιε Μπι, Μουνάφο, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μούκαμ, Σκούρτης, Πάρα.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.