Αστέρας Τρίπολης: Κανονικά στην προπόνηση Ουσέρο και Μπαράλες (photos)

Αστέρας Τρίπολης: Κανονικά στην προπόνηση Ουσέρο και Μπαράλες (photos)

Ιούλιος 22, 2014 - 12:32
0 σχόλια

Ο φακός  του Arcadia Portal βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση του Αστέρα Τρόπολης και παρακολούθησε  την προετοιμασία ενόψει του επαναληπτικού αγώνα κόντρα στην Ροβανιέμι.

Η προπόνηση διεξήχθη σε υψηλούς ρυθμούς με ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό στη συνέχεια, με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να βγάζουν μεγάλη ενέργεια μέσα στο γήπεδο και το μυαλό τους να βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στον αγώνα – ρεβάνς της Πέμπτης με την Ροβανιέμι στο γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Ο Στάικος Βεργέτης είδε με μεγάλη ικανοποίηση τον αρχηγό της ομάδας του Αστέρα Φερνάντο Ουσέρο αλλά και τον Τζερόνιμο Μπαράλες να παίρνουν μέρος κανονικά στην προπόνηση και να δηλώνουν έτοιμοι για τον προσεχή αγώνα με την Φιλανδική Ροβανιέμι, αντίθετα με τον Δημήτρη Κουρμπέλη που έκανε θεραπεία και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Για αύριο Τετάρτη είναι πργραμματισμένη και η συνέντευξη τύπου του προπονητή του Αστέρα Στάικου Βεργέτη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.