Αστέρας Τρίπολης- Καλλονή 2-1: Πρόκριση… με υπογραφή Φερνάντεθ

Αστέρας Τρίπολης- Καλλονή 2-1: Πρόκριση… με υπογραφή Φερνάντεθ

Οκτώβριος 29, 2014 - 19:12
4 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε την Καλλονή 2-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τηνς 2η αγωνιστική τον ομίλων του κυπέλλου και καθάρισε με το θέμα της πρόκρισης.  Μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο Νίκο Φερνάντεθ που με δύο πολύ όμορφα γκολ απάντησε στο πέναλτι του Αγρίτη και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Αρκαδές.

Ο καλύτερος σε όλο το πρώτο ημίχρονο Αστέρας , ξαφνικά βρέθηκε πίσω στο σκορ από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αγρίτη. Οι Αρκάδες ήταν πολύ δραστήριοι και στα 45’ πρώτα λεπτά του αγώνα, κυρίως με τους Μπακασέτα και Μούκαμ, όμως το βαρύ τερέν δυσκόλεψε αρκετά την ολοκλήρωση των  φάσεων. Τόσο το σουτ του Μπακασέτα στο 34’  όσο και η κεφαλιά του Μπαράλες λίγα δευτερόλεπτα αργότερα δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Δαύκο. Ο Μούκαμ στο 37’ έκανε εξαιρετικό κοντρόλ  μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έπιασε στην κίνηση κόντραρε και βγήκε κόρνερ, από το οποίο ήρθε και η κεφαλιά του Μπακασέτα, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα διπλά από το κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Πρώτα απείλησε με τον Πάρα του οποίου το σουτ απέκρουσε με δυσκολία ο Δαύκος και στην συνέχεια οι Αρκάδες τιμώρησαν με δύο γκολ του Νίκο Φερνάντεθ. Στο 68’ με αριστερό κεραυνό έστειλε την μπάλα στην γωνία του Δαύκου και έφερε το ματς στα ίδια και στο 78’, αφού ο Μπαντιμπαγκά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε εξαιρετική πάσα στον Φερνάντεθ, ο δεύτερος δεν είχε πρόβλημα να νικήσει με το μυτάκι τον Δαύκο  και να γράψει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κυριακόπουλος (75’ Ρόλε), Τσοκάνης, Μουνάφο, Μούκαμ (67’ Μπαντιμπανγκά), Νίκο Φερνάντεθ, Μπακασέτας (61’ Πάρα), Μπαράλες

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Δαύκος, Βαλιός, Αντέτζο, Στεφάνοβιτς, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Καλτσάς (80’ Καλτσάς), Χωριανόπουλος (84’ Μπουρούς), Κύπρου, Αγρίτης (77’ Μανούσος), Μίνγκας

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Oι fake έπαιζαν απόψε, ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ παίζουν την Κυριακή

χαχα καλο...Αυτα που κανει η Αστεραρα φετος και γενικα τα τελευταια χρονια ουτε στα ονειρα δεν τα ειχαμε δει.Το καλο ειναι οτι εχει πολλους παιχτες που μπορουν να βοηθησουν σε καθε παιχνιδι.Ο μηνας που μπηκε ειναι ολα τα λεφτα για την ομαδα.

Παραγκολόγε έχεις θεματάκι σοβαρό φίλε μου και άμα θες το λύνουμε... μας τα έχεις κάνει τσουρέκια, μην ασχολείσαι αμα ειναι να πεις την βλακεία σου. Εδω προχθές εγω έπαιζα με την Τόττεναμ στο Λονδίνο και θα καθόμαστε να ασχολούμαστε μαζί σου και με τον κάθε παναρκαδοτέτοιο πως το λένε?? Και επειδη μάλλον πικραμένος ΠΟΚίτης είσαι του καναπέ (βαζελος η γαυρο δλδ) που στάνταρ δεν έχεις πατήσει σε γήπεδο ποτε...μόνο στον καναπέ σου κάθεσαι και κράζεις, ένα θα σου πω δεν υπάρχει παναρκαδοτέτοιο...ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΡΑΣ! Α ξέχασα και με την άλλη σου ομάδα ετοιμάσου γιατί έρχετε ΦΑΠΑ και εκεί. Αντε μόκο τωρα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.