Αστέρας Τρίπολης: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…

Αστέρας Τρίπολης: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…

Αύγουστος 21, 2014 - 11:16
9 σχόλια

Ο Αστέρας  Τρίπολης τα τελευταία χρόνια είναι η ομάδα των συνεχόμενων υπερβάσεων, είναι η ομάδα με τα τεράστια βήματα προόδου κάνοντας όχι  μόνο το φίλαθλο κοινό της Αρκαδίας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος να παραδεχτεί πως η σωστή οργάνωση και η σκληρή δουλειά μπορούν να φέρουν τέτοιου είδους αποτελέσματα.

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Αυγούστου ο Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’   ψάχνει ακόμα μια υπέρβαση ψάχνει να κάνει τo δικό του ευρωπαϊκό άλμα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και να πάρει από το πρώτο παιχνίδι σκορ πρόκρισης και αποτέλεσμα ικανό που θα του επιτρέπει στο δεύτερο παιχνίδι στην Κύπρο σε μια εβδομάδα να κάνει το όνειρο των ομίλων του Europa League να μοιάζει αληθινό.

Η σημασία του πρώτου παιχνιδιού είναι πρωτίστως η ομάδα του Στάικου  Βεγέτη  να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα που θα είναι και ένα μεγάλο αβαντάζ για τον επαναληπτικό και στην επίθεση η ταχύτητα, η τεχνική κατάρτιση και προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών του Αστέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην έτσι κι αλλιώς ευάλωτη άμυνα των Ισραηλινών και να φέρει το γκολ η τα γκολ που θα δώσουν στην Αρκαδική ομάδα τον αέρα της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Μεγάλο ρόλο θα παίξει ασφαλώς και η συμπαράσταση του κόσμου που αναμένεται να κατακλύσει τις κερκίδες του γηπέδου ‘’  ’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ και να γίνει για ακόμη μια φορά με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί  και την συμπαράστασή του για 90 λεπτά ο δωδέκατος παίχτης βοηθώντας και αυτός τον Αστέρα να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα λοιπόν… Η πρόκληση της συμμετοχής του  Αστέρα σε ομίλους του Europa League μεγάλη όπως μεγάλη είναι και η ευκαιρία που δίνεται στην ομάδα να κάνει την ευρωπαϊκή της υπέρβαση κόντρα στους Ισραηλινούς της Μακάμπι. Ομάδα και κόσμος μια γροθιά έτσι ώστε να γίνει από σήμερα το πρώτο μεγάλο βήμα και την ερχόμενη εβδομάδα να σφραγιστεί το εισιτήριο προς το όνειρο.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

δε θα βγει κανενας βλάκας να γραψει οτι μονο ο παναρκαδικος ειναι ομαδα της τριπολης? αργησατε σημερα

δεν θα βγει κανενας βλακας-βλημα να πει μονο αστερας? αντε ρε γατακια...................

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΊ΄ΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ <ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ> ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ........ΧΑΧΑΧΑ ΕΛΑ ΡΕ ΑΣΤΕΡΑΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.......

ελα παμε γερα εσεις στο γηπεδο και εμεις εξω να πινουμε τα μπυρονια μας και τα σουβλακια μας...........

που ειναιι ρε aytoi που λενε οτιι μονοο ο παναρκαδικος ειναιι ομαδα της τριπολης?? αα στο NS2 einaii to paixnidi TOY ISTORIKOY PANARKADIKOY??

τι μαθαίνω απαγόρευσε η διοίκηση σας πανό υπέρ της παλαιστίνης? μπράβο ρε!

προς ολους αυτους που ειναι-το παιζουν αστεριανοι καλο ειναι να βγαλουν και μια φωτογραφια σημερα. οχι τπτ αλλο αλλα για να δουν ποια καλοπαιδα απο τους ορκισμενους αστεριανους θα ειναι στην αντιπαλη κερκιδα οταν ερθουν παναθηναικος-ολυμπιακος-αεκ (οταν δεησει και ερθει) χαχαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.