Αστέρας Τρίπολης: Η μπάλα κάτω και παιχνίδι κυριαρχίας

Αστέρας Τρίπολης: Η μπάλα κάτω και παιχνίδι κυριαρχίας

Ιούλιος 19, 2019 - 21:06
0 σχόλια

Στους όπως είναι λογικό δουλεύουν καθημερινά οι μηχανές στον Αστέρα Τρίπολης με την προετοιμασία να περιλαμβάνει σκληρές και ιδιαίτερα απαιτητικές προπονήσεις σε καθημερινό επίπεδο.

Από την πρώτη στιγμή που ο Μπόρχα Χιμένεθ ξεκίνησε υπό τις δικές του οδηγίες να προπονείται η αρκαδική ομάδα έχει ξεκινήσει να βάζει τους δικούς του όρους και τους δικούς ασφαλώς κανόνες στον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να χτίσει το σύνολο του.

Ο Ισπανός τεχνικός επιμένει στα παιχνίδια με μπάλα χτίζοντας σιγά, σιγά, κομμάτι, κομμάτι τις γραμμές της ομάδας του περνώντας από την πρώτη στιγμή την φιλοσοφία του και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να έχει ως αγωνιστική δομή η ομάδα του την νέα αγωνιστική σεζόν.

Χαρακτηριστικό των όσων οι κιτρινομπλέ δουλεύουν είναι η αλλαγή στον τρόπο επιθετικής ανάπτυξης με τον Μπόρχα Χιμένεθ να δίνει μεγάλη βάση στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας αλλά και της κίνησης από όλους τους παίχτες τους στους χώρους χωρίς αυτήν.

Ο 34χρονός Ισπανός προπονητής ζητάει κάτω την μπάλα και συμμετοχή όλων στην κυκλοφορία με δημιουργία από τις πλευρές και με συνδικασμένο παιχνίδι από τον κεντρικό άξονα, ζητάει ταχύτητα, ζητάει κίνηση, ζητάει γρήγορες μεταβιβάσεις, ζητάει πιο επιθετικό τρόπο άμυνας έχοντας στόχο την δημιουργία μιας ομάδας με την δική της ταυτότητα όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε.

Αυτό για να το πετύχει ο Αστέρας Τρίπολης και στον βαθμό που θέλει θα χρειαστεί όπως είναι λογικό καθώς μιλάμε για μια νέα ομάδα τόσο με τα πολλά καινούρια πρόσωπα όσο και στην φιλοσοφία που επιθυμεί να ακολουθήσει την νέα χρονιά.

Η χημεία και οι ρόλοι θα παίξουν σημαντικό παράγοντα και αποτελούν κορυφαία ζητήματα για ομάδα που χτίζεται κάτω από καινούριες βάσεις με τις πρώτες επιδράσεις πάντως στον νέο τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει ο Μπόρχα Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του να έχουν ξεκινήσει.

Το ταξίδι των κιτρινομπλέ στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα τρία πρώτα φιλικά που θα ακολουθήσουν θα δώσουν μια πρώτη καλή ευκαιρία στο προπονητικό επιτελείο του Αστέρα Τρίπολης για χρήσιμα και πολύτιμα για την εποχή συμπεράσματα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.