Αστέρας Τρίπολης: Το «έψαξε» για Ροντρίγκεζ

Αστέρας Τρίπολης: Το «έψαξε» για Ροντρίγκεζ

Αύγουστος 13, 2019 - 12:38
2 σχόλια

Σε ένα  μεταγραφικό σενάριο «έμπλεξαν» οι Ιταλοί τον Αστέρα Τρίπολης. Πιο συγκεκριμένα ανέφεραν πως οι Αρκάδες «ψάχτηκαν» για τον Τόμας Ροντρίγκεζ της Τζένοα, ο οποίος παραχωρείται δανεικός από την ιταλική ομάδα.

Ο 23χρονος Χιλιανός δεξιός εξτρέμ δεν υπολογίζεται (πέρσι ήταν δανεικός στην Ουνιόν Λα Καλέρα της πατρίδας του) και όπως σχολιάζουν σχετικά, είναι πιθανόν να συνεχίσει στην Ισπανία και σε κάποια εκ των Τενερίφη ή Μάλαγα. Πάντως μετέδωσαν πως στον Αστέρα έκαναν την κίνησή τους.

Από: gazzetta.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Στο ψάξιμο μένει κάθε χρόνο (τώρα τελευταία) ο αστέρας. Πάντα ξεμείνει από επίθεση. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελη μου. Μήπως έχει πάρει φορά για " βουτιά";

14:45 Είναι απλά τα πράγματα μη βγάζεις διάρκειας και πήγαινε δες τη Ραχούλα με 2. τρουφάκια πίνοντας καφεδάκι.Ετσι δεν θα σε πονέσουν και τα ματάκια σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.