Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή στις προπονήσεις

Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή στις προπονήσεις

Μάιος 03, 2016 - 21:38
5 σχόλια

Το απόγευμα της Τρίτης (03/05) οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το τέλος της άδειας τους για τις εορτές του Πάσχα.

Το προπονητικό πρόγραμμα αρχικά περιελάμβανε γυμναστήριο με ασκήσεις ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος, ασκήσεις συναρμογής και ασκήσεις ευλιγισίας. 

Στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα στο γήπεδο με αερόβιο διαλειμματικό τρέξιμο, ενώ στο τέλος έγιναν παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Γύμνασέ τους καλά να τους πουλήσεις. Του χρόνου θα τον ρίξετε Κάνοντας τράμπα με την Σπάρτη του γιανακόπουλου. Κάτι θα πάρετε και από αυτόν....

Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Τρί, 03/05/2016 - 23:44 Αν σε τρώγανε, ξύστα με τσουγκράνα...Πρόσεξε όμως μην τα ματώσεις από το πολύ ξύσιμο...Φαίνεται πάντως ότι είσαι ειδικός στο ξύσιμο...Δεν κάνεις έναν κόπο να ξύσεις και τα δικά μας; Γιατί κι εμάς μας τρώγανε αν σε τρώνε...Γελοίε καραγκιόζη...

Αυτους που βριζουν τα ανεβαζετε κανονικα. Οταν καποιος λεει αληθειες που πονανε, τα καταπινετε!

πάρτετο χαμπάρι ο Αστέρας ότι ήταν να δώσει το έδωσε.Φοβαμαι ότι του χρόνου πάει για Β Εθνική.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.