Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή στην προπόνηση με φουλ δουλειά

Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή στην προπόνηση με φουλ δουλειά

Ιούλιος 15, 2019 - 23:09
2 σχόλια

Μετά το ρεπό της Κυριακής (14/7) οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις την Δευτέρα (15/7) ξεκινώντας την νέα εβδομάδα με αρκετή δουλειά και πολλά κιλά ιδρώτα.

Το μονοήμερο ρεπό έδωσε την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές της αρκαδικής ομάδας να πάρουν μερικές ανάσες από την δύσκολη προπονητική εβδομάδα που ολοκληρώθηκε και την δυνατότητα αποφόρτισης για την συνέχεια της προετοιμασίας.

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν καθημερινά με τον Μπόρχα Χιμένεθ και τους συνεργάτες του να επικεντρώνονται στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης ενώ δε λείπουν και οι πρώτες ασκήσεις και τα μίνι παιχνίδια με μπάλα με τους κιτρινομπλέ να μετρούν αντίστροφα για την αναχώρηση τους για την Ολλανδία και το Άπελντροορν (Κυριακή 21/7) όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα δοθούν παράλληλα τρία δυνατά φιλικά - Χέρακλες (23/7), την Κόνιασπορ (25/7) και την Τσόβλε (27/7) -.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.