Αστέρας Τρίπολης: Επιστρέφει αήττητος για την Ευρώπη

Αστέρας Τρίπολης: Επιστρέφει αήττητος για την Ευρώπη

Ιούλιος 18, 2018 - 13:26
1 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης επιστρέφει από την Πολωνία έχοντας στις αποσκευές του 3 νίκες σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια, την σιγουριά της πολύ καλής δουλειάς που έγινε σε προπονητικό επίπεδο αλλά και την ελπίδα για την δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας με υψηλές βλέψεις.

Η αρκαδική ομάδα στις 6 Ιουλίου βρέθηκε στο Γκνιέβινο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τον Σάββα Παντελίδη και τους συνεργάτες του να έχουν την δυνατότατα μαζί με τους ποδοσφαιριστές να αφοσιωθούν στην δουλειά με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη όταν πρέπει και να μπουν οι βάσεις για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Μέσα από τα τρία φιλικά που έδωσαν οι κιτρινομπλέ έδειξαν πως υπάρχει χημεία ανάμεσα στην ομάδα αφήνοντας αρκετές υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας όχι τόσο με τις νίκες αλλά με την συγκέντρωση, την διάθεση και την αγωνιστική εικόνα που άφησε η ομάδα ως γενικό συμπέρασμα.

Πλέον ο Αστέρας επιστρέφει στην Τρίπολη για την συνέχεια της προετοιμασίας έχοντας επίσης και μία εβδομάδα για να καταστρώσει τα πλάνα του για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League στις 26 του μήνα με την Χιμπέρνιαν (λιγικά) στην Σκωτία.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.