Αστέρας σαν σήμερα: Παιχνίδι προετοιμασίας με Πανηλειακό

Αστέρας σαν σήμερα: Παιχνίδι προετοιμασίας με Πανηλειακό

Αύγουστος 03, 2015 - 16:05
0 σχόλια

Θυμηθείτε τη φιλική αναμέτρηση της αρκαδικής ομάδας που διεξήχθη σαν σήμερα, 3 Αυγούστου, το 2005. 

3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2005: ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω μία δεκαετία, στις 3 Αυγούστου 2005, με τον Αστέρα να κερδίζει σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τον Πανηλειακό με 3-1, αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Πύργου προηγήθηκε στο 31ο λεπτό με τον Γέλοβατς, για να ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα ο Αστέρας με αυτογκόλ του Κολόκα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βασίλης Ζάβος σημείωσε δύο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-1).

Διαιτητής: Σταύρος Γεωργόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Ανδριαδάκης, Γκόλιας, Αντωνόπουλος, Βαγγελόπουλος, Ροτζέριο, Πλατάκης, Παντελιάδης, Κουμπής, Κλοκίδης, Αναστασάκος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Συμεωνίδης, Χατζόπουλος, Μανωλακάκης, Χρηστάκος, Καραγεώργης, Ζάβος, Πετρόπουλος.

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Κολοτούρος, Γουβαλάρης, Κολόκας, Μεσέρδης, Μίτροφ, Λιβέρης, Κακαζούκης, Πελέκης, Μπρης, Γέλοβατς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καρακούτσης, Πλαστάρας, Ζαγοριανός, Σπανός, Νταλαπέρας, Αμπαρτζής, Μαρκόπουλος, Ροντρίγκο, Λιοσάτος, Μίρκσα, Μίλος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.