Αστέρας σαν σήμερα: Μαρίτιμο και φιλικό

Αστέρας σαν σήμερα: Μαρίτιμο και φιλικό

Αύγουστος 02, 2015 - 19:13
0 σχόλια

Διαβάστε όσα έγιναν στην αρκαδική ομάδα, σαν σήμερα 2 Αυγούστου, τις χρονιές 2006 και 2012. 

2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΑΡΙΤΙΜΟ 1-1

"Όσα δε φέρνει η ώρα, τα φέρνει μία στιγμή", λέει ο θυμόσοφος λαός μας και στο παιχνίδι του ΑΣΤΕΡΑ με την Πορτογαλική Μαρίτιμο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του EUROPA LEAGUE, η παροιμία αποδείχθηκε πέρα για πέρα σωστή, αφού μία κακή στιγμή στο παιχνίδι ήταν αρκετή για να ισοφαρίσει η Μαρίτιμο και ο αγώνας να λήξει ισόπαλος με 1-1.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγωνιστικού χώρου, κατάφερε να προηγηθεί στο 48ο λεπτό με περίτεχνη ενέργεια και ανάλογο τελείωμα από τον Ράγιος. Η Μαρίτιμο ισοφάρισε στην μοναδική της επιθετική στιγμή στο παιχνίδι, όταν στο 71ο λεπτό ο Φιντέλις μπήκε στη μεγάλη περιοχή του ΑΣΤΕΡΑ και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχασε στη συνέχεια πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα τέρματα, αλλά στάθηκε άτυχος στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί ο αγώνας ισόπαλος με 1-1.

Διαιτητής: Γκλόζνοβιτς (Σερβία)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Κουρμπέλης (67’ Έγκον), Χουανίτο, Πιπίνης, Αλβάρες, Ουσέρο (87’ Μπακασέτας), Ναβάρο, Φραγκουλάκης (46’ Σανκαρέ), Ράγιος, Περόνε.

Μαρίτιμο: Σαλίν, Μπρίγκελ, Ρομπέρζ, Ζοάο Γκιγέρμε, Ρούμπεν, Μιράντα, Λουίζ, Ντανίλο (87’ Ρόσι), Σάμι, Έλντον (72’ Αντόνιο), Φιντέλις (84’ Αντίλσον).

2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006: ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Καλαμάτα σαν σήμερα πριν εννέα χρόνια, ο Αστέρας κέρδισε με 2-0 χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Πέτρος Κανακούδης στο 19ο λεπτό και ο Μισέλ Αλαίν Έκουσε στο 46ο λεπτό.

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης χάνοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ με τους Πουρτουλίδη, Έκουε, Ζουντί.

Διαιτητής: Πέτρος Κωνσταντινέας 

Καλαμάτα: Παπαδόπουλος, Γενιτσαρίδης, Καλαγκάνης, Σεντεμέντες, Μπριλάκης, Τζανετάκος, Φλώρος, Κωνσταντινίδης, Μιχελής, Μιλόσκοβιτς, Μισερντόφσκι, ενώ στο β’ ημίχρονο έπαιξαν ακόμα και οι: Τέλλος, Κάππος, Καλομοίρης, Λουτσιάνο, Μαρής, Κατσαρός, Ρήγας, Ανεστόπουλος, Πεχλιβανίδης, Μπιτσάνης, Μανιλάτης, Πετράκος.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Λυμπερόπουλος, Μίχος, Κανακούδης, Χατζόπουλος, Λαζαρίδης, Λουνταλά, Αναστασάκος, Έκουε, Παντελιάδης, Πουρτουλίδης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμα και οι: Μπαντής, Παπαδόπουλος, Ζουντί, Ροτζέριο, Γκόλιας, Λαδάκης, Χρηστάκος, Φωτόπουλος, Πετρόπουλος

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.