Αστέρας σαν σήμερα: Κλήσεις και περιφερειακό

Αστέρας σαν σήμερα: Κλήσεις και περιφερειακό

Οκτώβριος 03, 2015 - 20:01
0 σχόλια

Διαβάστε όσα έγιναν στην αρκαδική ομάδα, σαν σήμερα, 3 Οκτωβρίου. 

3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014: Ο KOSICKY ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ, Ο ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

Ο Tomas Kosicky του ΑΣΤΕΡΑ κλήθηκε στην εθνική Σλοβακίας για τα δύο παιχνίδια της προκριματικής φάσης του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Ισπανία και την Λευκορωσία.

Ακόμα, ο Βασίλης Μηλιώτης κλήθηκε στην εθνική νέων για τα δύο εκτός έδρας φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη ομάδα της Ελβετίας.

3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013: Ο ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Κ-18

Ο Λάζαρος Βελισσάρης κλήθηκε στην Εθνική Κ-18 για το φιλικό αγώνα με την ομάδα Νέων του Πλατανιά, που έγινε στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Πλατανιά και των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Χανίων, Ζαχαρία-Ραφαήλ Καραντωνάκη. 

3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2004: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΤΕΡΨΙΘΕΑ 4-0

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το περιφερειακό πρωτάθλημα 2004-2005, ο Αστέρας κέρδισε με 4-0 την Τερψιθέα χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Αναστασάκος (39’), Κλοκίδης (45’), Τάττος (66’), Ζάβος (81’).

Διαιτητής: Τσεκούρας (Μεσσηνίας)

Αστέρας: Μπαντής, Κονέ (78’ Πότσης), Γκόλιας, Χατζόπουλος, Καλογιαννίδης, Αντωνόπουλος, Τάττος, Ανδριαδάκης, Κλοκίδης, Αναστασάκος (46’ Ζάβος), Παπαδόπουλος (69’ Μανωλακάκης).

Τερψιθέα: Λυρίτης, Τζαβέλλας, Φουντάς (52’ Νάστος), Δημούδης, Λαμπρούσης, Παπαχρόνης (64’ Στρατής), Μέλλος, Παπαδόπουλος, Βλάχος, Παπαχρήστος (46’ Κουσανάς), Ζίζηλας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.