Αστέρας σαν σήμερα: Φιλικά, μεταγραφές, παρουσιάσεις και αποστολές

Αστέρας σαν σήμερα: Φιλικά, μεταγραφές, παρουσιάσεις και αποστολές

Ιούλιος 29, 2015 - 20:25
0 σχόλια

Διαβάστε όσα έγιναν σαν σήμερα , 29 Ιουλίου, τις χρονιές 2005, 2009, 2013 και 2014 στον Αστέρα Τρίπολης.

29 Ιουλίου 2005: Η παρουσίαση των επτά μεταγραφών

Ο χρόνος γυρίζει δέκα χρόνια πίσω, όταν ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρουσίασε στην αίθουσα Τύπου τα μεταγραφικά του αποκτήματα στις 29 Ιουλίου 2005, εν όψει της πρώτης του συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι επτά παίκτες που ενίσχυσαν το ρόστερ της περιόδου 2005-2006 ήταν οι Σάββας Παντελιάδης, Γιάννης Συμεωνίδης, Ροτζέριο Μάρτινς, Βαγγέλης Κεφαλάς, Γιάννης Χριστάκος, Γιώργος Κατσαρός, Γιώργος Καραγεώργης. 

Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2005-2006, ο ΑΣΤΕΡΑΣ πανηγύρισε την άνοδό του στη Β’ Εθνική κατηγορία ως πρωταθλητής στη δεύτερη συνεχόμενη άνοδό του.

Από τους επτά ποδοσφαιριστές εκείνης της παρουσίασης, ο Σάββας Παντελιάδης πανηγύρισε διαδοχικές ανόδους μέχρι την Super League και έγινε ο πρώτος Έλληνας που σκόραρε με την φανέλα του Αστέρα στην κορυφαία εθνική κατηγορία, ο τερματοφύλακας Γιάννης Συμεωνίδης ακολούθησε την ίδια πορεία και έγινε ο πρώτος πορτιέρο του Αστέρα στη Super League, ενώ τέλος ο Βραζιλιάνος Ροτζέριο Μάρτινς έγινε ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές τα επόμενα χρόνια και ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το πρώτο γκολ του ΑΣΤΕΡΑ στη Super League, που συνδυάστηκε και με την πρώτη νίκη στην κορυφαία εθνική κατηγορία.

29 Ιουλίου 2009: Φιλικό με Ολυμπιακό Βόλου

Ισόπαλο με σκορ 1-1 τελείωσε το φιλικό  του ΑΣΤΕΡΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καρπενήσι, το οποίο διάρκεσε 120 λεπτά. Το γκολ του Ολυμπιακού Βόλου  πέτυχε με κεφαλιά ο Κοντέων, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μόνχε. Ο Bartolini ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο στο 100'.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Degra, Λαμπρόπουλος (63' Σεντεμέντες), Λαζαρίδης (63' Bartolini), Marcelao (63' Φυτανίδης), Urribari (63' Ρόκας), Wilches (67' Zean Carlos),Cardozo (67' Λαδάκης), Bastia (67' Αποστολίδης), Carrera(67' Γεωργίου), Cezarek (70' Eder), Καούνος (70' Γιαννούλης)

Ολυμπιακός Βόλου: Γλύκος (62' Κολίτσι), Χανιώτης (53'¨Λιόλιος), Μόνχε (70' υπό δοκιμή Φέλικς Εσιέν), Ούμπιντες (53' Πλιάγκας), Κακαράς Λ.Τ. (20' Ζαραδούκας), Αλβάρεζ (74' Μητρόπουλος), Τσάνα (53' Αρβανίτης), Σωτήρχος (79' Ασλανίδης), Ροτζέριο (58' Ιακωβάκης), Κοντέων (66' Μιχάλης), Κοτίτσας (62' Ψυχογιός)

29 Ιουλίου 2013: Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απέκτησε τον Καράσκο

Σαν σήμερα πριν δύο χρόνια, ο Αστέρας απέκτησε από την Εστουντιάντες τον Αργεντινό επιθετικό ποδοσφαιριστή Μαουρίτσιο Καράσκο. Ο Καράσκο έπαιξε συνολικά σε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος σημειώνοντας 11 γκολ, κάνοντας το ρεκόρ (που στη συνέχεια κατέρριψε ο Μπαράλες) για μία αγωνιστική περίοδο στον ΑΣΤΕΡΑ.

Στα σημαντικά τέρματα που σημείωσε με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ ο Καράσκο, πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στα πλέυ-οφ, όπως και εναντίον του Παναθηναϊκού με το ίδιο σκορ (1-0), ενώ σκόραρε και στη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1.

Ο Καράσκο γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1987 στη Νικεών της Αργεντινής, έχει ύψος 1.73, ζυγίζει 70 κιλά και στον Αστέρα φορούσε το Νο18. Ο Καράσκο εκτός της Εστουντιάντες, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Λιμπερταδόρες (2009) αγωνίστηκε στην χώρα του με τη Νιου Ολντ Μπόις, την Κίλμες (με την οποία έχει πανηγυρίσει άνοδο από την Β’ στην Α’ Εθνική), την Πατρονάτο και την Αλντοσίβι.

29 Ιουλίου 2014: Η αποστολή του Αστέρα για Γερμανία

Σαν σήμερα τέτοια εποχή πέρσι, ο ΑΣΤΕΡΑΣ προετοιμαζόταν για τα μεγάλα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Γερμανική Μάιντς και ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης ανακοίνωνε την αποστολή για το πρώτο παιχνίδι στην Γερμανία η οποία είχε ως εξής: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ,  Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Τορμένα, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπακασέτας.

Αυτή έμελλε να είναι η αποστολή του ΑΣΤΕΡΑ, που δύο μέρες αργότερα κατέθεσε τα αγωνιστικά της διαπιστευτήρια στο "Coface Arena" απέναντι στην Μάιντζ.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.