Αστέρας σαν σήμερα: Φιλικά και λίστα στην UEFA

Αστέρας σαν σήμερα: Φιλικά και λίστα στην UEFA

Ιούλιος 28, 2015 - 18:30
0 σχόλια

Θυμηθείτε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που έστειλε σαν σημέρα ο Αστέρας Τρίπολης στην UEFA για τον αγώνα με την Μαρίτιμο το 2012 αλλά και τις φιλικές αναμετρήσεις του 2007. 

28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012: Η ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Μετά την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση επί της Ίντερ Μπακού, ο Αστέρας έστειλε δύο μέρες αργότερα στην UEFA τη λίστα παικτών που θα αγωνίζονταν στα δύο παιχνίδια με την Πορτογαλική Μαρίτιμο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Leagure. 

Από εκείνη την λίστα τρεις ποδοσφαιριστές παραμένουν στο ρόστερ του Αστέρα, ο Sankare, ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Γιώργος Μπαντής.

Αναλυτικά η λίστα των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ που δηλώθηκαν έχει ως εξής:

Νο1 Fulop

Νο3 Χρήστος Πιπίνης

Νο4 Juanito

Νο6 Formica

Νο7 Άγγελος Σαραντόπουλος

Νο8 Usero

Νο9 Perone

Νο10 Rayos

Νο11 Σάββας Τσαμπούρης

Νο13 Alvarez

Νο14 Τάσος Μπακασέτας

Νο16 Νίκος Αναστασόπουλος

Νο17 Γιάννης Ντινιωτάκης

Νο18 Alvaro

Νο19 Sankare

Νο20 Kastels

Νο22 Bartolini

Νο23 Navaro

Νο25 Δημήτρης Κουρμπέλης

Νο27 Λευτέρης Γιαλούσης

Νο30 Egon

Νο31 Μιχάλης Φραγκουλάκης

Νο37 Γιώργος Μπαντής

No46 Γιώργος Γεωργακόπουλος

Νο52 Θανάσης Κωστούλας

28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007: ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Δύο νίκες ήταν ο απολογισμός του Αστέρα στα πρώτα φιλικά παιχνίδια που έδωσε στην Τρίπολη με την Κόρινθο (4-0) και τον Ιωνικό (1-0), ικανοποιώντας τους 1.000 φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο αψηφώντας τη ζέστη και την υψηλή θερμοκρασία.

Ο Paulo Campos δοκίμασε διάφορα συστήματα και σχήματα κατά τη διάρκεια των δύο αγώνων και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ένα μήνα περίπου πριν την πρώτη συμμετοχή του Αστέρα στη Super League.

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την Κόρινθο, τα γκολ σημείωσαν ο Rogerio με κεφαλιά στο 5ο λεπτό, ο Kali επίσης με κεφαλιά στο 42ο λεπτό, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε δύο γκολ ο Mauricio στο 63’ και στο 88’

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αμπάρης, Flavio, Kali, Ψωμάς, Zean, Τροίρης, Martina, Rogerio, Milano, Zudi, Bolbocian, ενώ έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Λυμπερόπουλος, Οφρυδόπουλος, Bruno, Walas, Max, Mauricio.

Κόρινθος: Παναγιωτόπουλος, (38’ Σήψας), Νικολόπουλος, Ευθυμίου, Σπυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Κλοκίδης, Σιώκος, Παπαδόπουλος, Σιττές, Σκούρτης, Ηλ. Γκολέμης.

Στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν και πάλι η ομάδα που δημιούργησε και έχασε τις κλασσικές ευκαιρίες στο παιχνίδι πριν σημειώσει το νικητήριο γκολ ο Νίκος Πουρτουλίδης στο 81ο λεπτό.

Διαιτητής: Γιάννης Δελφάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Συμεωνίδης, Χατζόπουλος, Λαζαρίδης, Macado, Πουρτουλίδης, Λαδάκης, Κανακούδης, Macara, Παντελιάδης, Κουσκουνάς, Ιωάννου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Λυμπερόπουλος, Αναστασόπουλος, Οφρυδόπουλος, Zudi, Rogerio.

Ιωνικός: Μπαρτζώκας, Κιμπικούλα, Μελαμπιανάκης, Ξενίδης, Παβιό, Βουρεξάκης, Γκούτμαν, Νατσούρας, Καραδεμήτρος, Γκόγκας, Μακόρ, ενώ έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Λουκινί, Πουλόπουλος, Ουκάρ, Κωλέτσης, Σαχινίδης, Σίμος, Οικονόμου.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.