Αστέρας: Το πρώτο δείγμα γραφής

Αστέρας: Το πρώτο δείγμα γραφής

Ιούλιος 10, 2018 - 12:30
0 σχόλια

Προφανώς το να γίνει η οποιαδήποτε ανάλυση σε έναν φιλικό αγώνα που δεν είχαμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε και σε ένα τόσο πρόωρο στάδιο μάλλον είναι κάτι παραπάνω από άκυρο ωστόσο αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι για την νέα σεζόν για την ομάδα.

Οι κιτρινομπλέ πραγματοποίησαν την πρώτη τους από τις τρεις φιλικές αναμετρήσεις που έχουν να δώσουν επί Πολωνικού εδάφους επικρατώντας με σκορ 2-1 της Bytovia Bytów με τον Σάββα Παντελίδη να κάνει πολλές αλλαγές σε σχήματα και πρόσωπα όπως δηλαδή προστάζει η χρονική εποχή για την ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν την δυνατότητα να ''ξεμουδιάσουν'' από τις δυνατές διπλές προπονήσεις και να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τον προπονητή τους και το υπόλοιπο επιτελείο να έχει την ευκαιρία να τσεκάρει για πρώτη φορά την αγωνιστική κατάσταση των παιχτών του.

Με δεδομένο τα βαριά πόδια από την προετοιμασία μιας και μιλάμε για το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα από το τεστ αυτό ωστόσο είναι γεγονός η μεγάλη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές αλλά και το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο όπου και σκόραραν και δυο τους γκολ αλλά και δημιούργησαν ευκαιρίες για πολλά περισσότερα.

Η φιλική νίκη 2-1 με τα γκολ του Μιχάλη Μανιά και του Χοσέ Λουίς Βαλιέντε λίγο μετράει όσο η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μέσα από την οποία και στα επόμενο παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα που θα έρθουν με την με την Λέγκια Γκνατσκ την Παρασκευή (13/7, 18:00) και την Τρίτη (17/7 18:00) με την Χάποελ Ρανανά θα δώσει το στίγμα για τα ποια είναι τα κομμάτια εκείνα που χρίζουν επιπλέον βελτίωσης και προσοχής ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα για τα προκριματικά του Europa League στις 26 Ιουλίου.

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά το πρώτο φιλικό αγώνα επιστρέφει και πάλι στην δουλειά των προπονήσεων με τον Σάββα Παντελίδη και τους συνεργάτες του κρατούν τα πρώτα πράγματα από το τεστ αυτό της ομάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.