Αστέρας και Nova μαζί έως το 2019

Αστέρας και Nova μαζί έως το 2019

Μάιος 05, 2015 - 10:25
0 σχόλια

Επεκτάθηκε η συμφωνία της Super League με το συνδρομητικό κανάλι της Nova αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ελληνικού πρωταθλήματος έως το καλοκαίρι του 2019.

Κατά συνέπεια και ο Αστέρας Τρίπολης θα βρίσκεται στο συνδρομητικό κανάλι της  Nova και αυτός για τα επόμενα 4 χρόνια.

Η εν λόγο συμφωνία ανάμεσα στην Super League και την Nova επικυρώθηκε στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής του πρωταθήματος την Δευτέρα (4/5)

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα «παίζει» μπάλα και τα επόμενα 4 χρόνια στα κανάλια Novasports! Τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, προχώρησαν σε επέκταση της συμφωνίας με τη Super League, εξασφαλίζοντας μέχρι το 2019 τη δημοφιλέστερη αθλητική διοργάνωση για τον Έλληνα φίλαθλο.

 Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την επέκταση της Σύμβασης Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης, την οποία υπογράψαμε σήμερα. Μέσα σε μια ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική συγκυρία, η επέκταση της συμφωνίας μεταξύ της Super League και της Forthnet διασφαλίζει τις ομάδες-μέλη της Super League για τα επόμενα χρόνια, επιτρέποντάς τους τον μακροπρόθεσμο οικονομικό προγραμματισμό. Θέλω να ευχαριστήσω το διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet κ. Πάνο Παπαδόπουλο αλλά και τα στελέχη της εταιρείας για την άψογη συνεργασία και τη στήριξη που παρέχουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, αναφερόμενος στην επέκταση της συνεργασίας επισήμανε:

«Με την επέκταση της συνεργασίας μας με τη Super League, εξασφαλίσαμε έως το 2019, το δημοφιλέστερο αθλητικό περιεχόμενο για τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές μας. Σε μια δύσκολη εποχή, τόσο για την Ελληνική κοινωνία, όσο και για τον ελληνικό αθλητισμό, εμείς στηρίζουμε έμπρακτα τις στρατηγικές μας επιλογές και συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα!».

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.