Αστέρας για Γιούστε

Αστέρας για Γιούστε

Ιούνιος 19, 2017 - 11:00
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει τον προγραμματισμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και βέβαια την μεταγραφική του ενίσχυση έτσι ώστε με την έναρξη της προετοιμασίας του σε λίγες ημέρες να ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Ένα από τα νέα ονόματα που βγαίνουν στην επιφάνεια από την κιτρινομπλέ μεταγραφική λίστα φαίνεται να είναι και ο Έκτορ Γιούστε που έχει μείνει ελεύθερος από την Μαγιόρκα και βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου σταθμού της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Έκτορ Γιούστε είναι 29 χρονών και αγωνίζεται στην θέση των στόπερ έχοντας πλούσια εμπειρία από το πρωτάθλημα της Segunda Division έχοντας περάσει στο παρελθόν από Μούρθια, Καρταχένα, Γρανάδα, Κάντιθ, Σανταντέρ, Χέρκουλες και ασφαλώς στην Μαγιόρκα τις τρεις τελευταίες σεζόν (2015-2017) σεζόν με την οποία μετράει 94 συμμετοχές.

Ο υψηλόσωμος Ισπανός κεντρικός αμυντικός εξετάζεται λεπτομερώς από τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας με την περίπτωση του να βρίσκεται ψηλά στο μπλοκάκι του Στάικου Βεργέτη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.