Αστέρας - Απόλλων: Από τον Κλοκίδη στον Μπράιν Λούι

Αστέρας - Απόλλων: Από τον Κλοκίδη στον Μπράιν Λούι

Δεκέμβριος 07, 2017 - 19:14
0 σχόλια

Το απόλυτο των νικών έχει ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Απόλλωνα με τις δύο ομάδες να έχουν συναντηθεί συνολικά τέσσερις φορές.

Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ήταν Απόλλων-Αστέρας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το 2005 με τους Αρκάδες να κερδίζουν 0-1 με γκολ του σπεσιαλίστα των κατηγοριών και μεγάλο γκολτζή Μιχάλη Κλοκίδη. Το συγκεκριμένο όνομα φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στο μυαλό των φιλάθλων, κάποιοι σκόρερ όμως του αγώνα στον δεύτερο γύρο, μοιάζουν περισσότερο με σπαζοκεφαλιά!

Ο Αστέρας κέρδισε και στην Τρίπολη τον Απόλλωνα με το ευρύ 6-2 (άλλωστε στο τέλος κατέκτησε και το πρωτάθλημα). Δύο τέρματα είχε πετύχει ο Βαγγελόπουλος (είχε παίξει σε Αγροτικό Αστέρα και Κύπρο), ένα ο Καμερουνέζος Εκουε που είχε έρθει από τον Αιολικό και ένα ο Γάλλος Ρανέμ Χαμίντ που είχε γίνει μεταγραφή στην Τρίπολη έπειτα από καλή καριέρα στην Κύπρο. Οσο για τα άλλα δύο γκολ, ένα σημείωσε το βαρύ πυροβολικό Μιχάλης Κλοκίδης και ένα ο επίσης αγαπητός και γνωστός Ροζέριο Μάρτινς.

Για το πρωτάθλημα της Super League ο Αστέρας έχει επίσης το 2/2 με νίκη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με 1-0 και γκολ του Μπαράλες τη σεζόν 2013-2014 και εκτός έδρας νίκη με 1-2 με τέρματα των Καράσκο και Μπράιν Λούι.

Την Κυριακή στις 15.00 θα μάθουμε αν θα συνεχιστεί η ευνοϊκή παράδοση του Αστέρα που διανύει περίοδο φορμαρίσματος και θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς και χαρακτηρίζει την αναμέτρηση ως «τελικό». 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.