Αστέρα μπορείς, μπορείς να προκριθείς…

Αστέρα μπορείς, μπορείς να προκριθείς…

Αύγουστος 28, 2015 - 21:15
0 σχόλια

Βατή η κλήρωση για τους «κιτρινομπλέ»

Ο Αστέρας Τρίπολης βρέθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην κλήρωση των ομίλων του Europa League και είδε την τύχη να του χαμογελά αφού η αρκαδική ομάδα απέφυγε από τον δρόμο της μεγάλα Ευρωπαϊκά μεγαθήρια.

Στον 11ο όμιλο ο Αστέρας Τρίπολης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Σάλκε από την Γερμανία, τον ΑΠΟΕΛ από την Κύπρο και την Σπάρτα Πράγας από την Τσεχία με την θεά τύχη να του χαμογελά αφού έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται το κάτι παραπάνω.

Σαφέστατα ομάδες επιπέδου Europa League καμία δεν είναι εύκολη και όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης είναι ιδιαίτερα δύσκολα και θέλουν μεγάλη προσοχή και πολύ συγκέντρωση όμως οι «κιτρινομπλέ» έχουν όλες τις προϋποθέσεις να κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους με βάση το ρόστερ που διαθέτουν αλλά και την περσινή εμπειρία που έχουν αποκτήσει.

Η Σάλκε θεωρητικά αποτελεί και το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου με τον Αστέρα το ΑΠΟΕΛ και την Σπάρτα Πράγας να είναι οι ομάδες που θα παλέψουν επί «ίσοις όροις» για να πάρουν ενδεχομένως το δεύτερο εισιτήριο και  την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Ευρωπαϊκή πορεία της αρκαδικής ομάδας στον 11ο όμιλο του Europa League αρχίζει και τελειώνει στην Τρίπολη καθώς στην πρεμιέρα θα φιλοξενήσει την Σπάρτα Πράγας ενώ την έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των «48» στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα αντιμετωπίσει την Σάλκε.

Είναι δεδομένο πως ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής κόντρα στους Τσέχους στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έχει την δική του αξία για το μέλλον του Αστέρα στην διοργάνωση αφού σε περίπτωση νίκης οι «κιτρινομπλέ» θα έχουν κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

Από κει και πέρα την δεύτερη αγωνιστική ο Αστέρας θα διεκδικήσει τις πιθανότητες του στο Γκεζελκίρχεν της Γερμανίας κόντρα στην Σάλκε στο «VELTINS Arena» ακολουθούν τα διπλά παιχνίδια κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αρχικά στην Κύπρο και δύο εβδομάδες μετά στην Τρίπολη και αυτά ματς μεγάλης σημασίας αφού κλείνουν τον πρώτο και ανοίγουν τον δεύτερο γύρο του ομίλου, την προτελευταία αγωνιστική οι «κιτρινομπλέ» θα ταξιδέψουν στην Τσεχία για την σπουδαία αναμέτρηση με την Σπάρτα Πράγας ενώ η αυλαία πέφτει με την Σάλκε στην Τρίπολη.

Ο Αστέρας Τρίπολης σέβεται τους αντιπάλους του αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τους φοβηθεί όντας πιο έτοιμος και πιο σοφός στην εφετινή διοργάνωση με βάση και την περσινή παρακαταθήκη που αποκόμισε στην πρώτη του συμμετοχή στο Europa League και αυτό είναι κάτι που εξέφρασαν και οι άνθρωποι της ομάδας στις πρώτες τους δηλώσεις.

Οι μεγάλες «κιτρινομπλέ» βραδιές Πέμπτης πλησιάζουν και ο Αστέρας είναι έτοιμος να μας χαρίσει νέες συναρπαστικές στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις. Το Ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκινά ποιο αισιόδοξα από ποτέ.

Αστέρα μπορείς, μπορείς να προκριθείς… 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.