Αστέρα, η δουλειά αρχίζει…

Αστέρα, η δουλειά αρχίζει…

Ιούνιος 26, 2017 - 10:05
2 σχόλια

Κεφάλια μέσα που λέει και ο σοφός λαός στην περίπτωση του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος ξεκινά την προετοιμασία του για το χτίσιμο μιας νέας ανταγωνιστικής ομάδας έχοντας ως στόχο την επιστροφή του στις επιτυχίες του παρελθόντος σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχοντας αφήσει πια πίσω του την πολύ άσχημη περσινή σεζόν οραματίζεται ένα νέο ξεκίνημα αντάξιο των προδιαγραφών που έχει αυτός ο σύλλογος με μοναδικό στόχο να εμφανιστεί πιο δυνατός και έτοιμος να διεκδικήσει πράγματα από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Την μπαγκέτα για το χτίσιμο της νέας ομάδας έχει αναλάβει ένας άνθρωπος που είναι απόλυτα συνυφασμένος με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο προπονητής των Ευρωπαϊκών επιτυχιών. Ο Στάικος Βεργέτης είναι αυτός που από την άκρη του πάγκου αναλαμβάνει να οδηγήσει ξανά τους παίχτες του στις επιτυχίες.

Η νέα σεζόν λοιπόν άρχισε για τον Αστέρα Τρίπολης με το σύνθημα για δουλειά να αποτελεί την λέξη μότο στην κιτρινομπλέ οικογένεια και είναι αλήθεια πως περιμένει πολύ και σκληρή δουλειά τους ποδοσφαιριστές από εδώ και στο εξής κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας σε Τρίπολη και Αυστρία.

Η πρώτη μέρα την Δευτέρα (26/6) περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις με την επίσημη «πρώτη» να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (27/6, 19:00) στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για να ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες εργομετρικές εξετάσεις και στην συνέχεια η ομάδα να μπει σε ρυθμούς διπλών προπονήσεων.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα παραμείνει στην αρκαδική πρωτεύουσα για προετοιμασία μέχρι τις 24 Ιουλίου όπου και θα ταξιδέψει στην Αυστρία για μια σειρά από δυνατά φιλικά και προπονήσεις.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.