Ασταμάτητο το τρένο του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης - Στους 8 της Ελλάδος

Ασταμάτητο το τρένο του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης - Στους 8 της Ελλάδος

Μάρτιος 04, 2015 - 15:29
1 σχόλια

Βίντεο από την αναμέτρηση 

Το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης αναδείχθηκε νικητής στην αναμέτρησή του με το 3ο Λύκειο Άργους για την φάση των 16 του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (4/3) στο γήπεδο Πετρί της Νεμέας. Τα παιδιά της Τρίπολης υπερίσχυσαν με 2-1 κατάφεραν να μπουν στους 8 της Ελλάδος.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού άνηκε στο 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης με τον Παπαγγελή από πολύ πλεονεκτική θέση να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από φάουλ του Τζαβάρα. Η ομάδα του 3ου ΓΕΛ Άργους βγήκε στην επίθεση με σημαντικότερη ευκαιρία το δοκάρι του Νάσση με τον Καρτσακλίδη νε βρίσκει την μπάλα όσο χρειάζεται. Το γκολ για το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης ήρθε στο 24’ με πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Δημήτρη Νίκια ύστερα από κομπίνα σε εκτέλεση του φάουλ βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα της Τρίπολης.

Στην επανάληψη το 1ο ΕΠΑΛ της Τρίπολης έκλεισε τους χώρους προς την εστία του Καρτσακλίδη με σκοπό να διαφυλάξει το υπέρ του 1-0. Η ομάδα του Άργους όμως κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με το μακρινό σουτ του Πιλιαφά στο 60’ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το ΕΠΑΛ Τρίπολης κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση με ‘’χρυσό’’ σκόρερ τον Κουρτέση 5’ λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης μετά από μία γρήγορη αντεπίθεση στην πλάτη της άμυνας του  3ου ΓΕΛ Άργους φτάνοντας τελικά έτσι στην νίκη και την μεγάλη πρόκριση στα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στους αγώνες του σχολικού πρωταθλήματος.

1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης: Καρτσακλείδης Δημ., Τζαβάρας Δημ., Μαντίκος Νικ., Παπαγγελής Χρ., Φατούρος Βασ., Ζαρμπαλάς Ιωάν., Ασημακόπουλος Ηλ., Νίκιας Δημ., Κουρτέσης Σωτ., Λάλα Κλοντ. (Νίκιας Γεωργ., Μπαρμπαγιάννης Νικ., Ράντζα Σερ., Κατσογιάννης Ηλ., Χασκούρτι Εν., Παπαγγελής Γερ.)

3ο ΓΕΛ Άργους: Γκανάς Κων., Νάσσης Ιωάν., Σχινάς Ιωάν., Κοτίτσας Σωτ., Κοσμάς Δημ., Καλιγλιάτης Ιωάν., Φαμέλης Ελευθ., Πηλιαφάς Κων., Σύτι Ντον., Κίυπη Άντυ, Σχινάς Αθαν. (Τσάμης Δημ., Αγγελόπουλος Νικ., Κατακουζηνός Μιχ., Παπαγεωργόπουλος Ηλ., Κοινωνής Βασ.)

 

Video: 

Arcadia Portal.gr Η πρόκριση του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.